info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
MDF Board lak keukenkast

MDF Board lak keukenkast

De keukenkasten van Lacuqer zijn gemakkelijk vervuild met stof. Door ze met gaas te reinigen kunnen de keukenkasten bijzonder helder en schoon zijn. Maar vergeet niet te onthouden dat u het aan het einde met schoon water moet vegen, anders heeft dit invloed op de oorspronkelijke kleur van de keukenkast.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQK 02
Kast type MDF Board lak keukenkast
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije designlak (lak / tweepak) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

D e voordelen van lakkeukenkasten

1, de gezondheid van het milieu

Het buitenoppervlak van de lakkeukenkast is gemaakt van zeer sterke houtpanelen na zes keer bakken op hoge temperatuur. Lak keukenkasten zijn gemaakt van uitstekende, milieuvriendelijke, vochtbestendige houten platen met een zeer hoge dichtheid. De buitenste oppervlakken van de lakkeukenkast zijn geverfd, geverfd, gedroogd, gepolijst en vele andere rommelige processen. De verfkast is een nieuw type kast met volledige verflaag, geen verkleuring, geen afbladderen, schuren, schaven en bescherming van het milieu. De meeste van de lakkeukenkasten van standaardfabrikanten zijn over het algemeen niet giftig, milieuvriendelijk en mooi.

2, sterke stabiliteit

De buitenkant van de lakplaat is gepolijst, het uiterlijk van de helderheid is erg hoog en het spiegeleffect is ook erg goed. Het contrast van de lakkeukenkast gemaakt van zo'n plaat is helder en vol met extravagantie, wat een zeer lichte visuele impact heeft. Meestal is een lakkeukenkast niet randafdichtend, wat onnodige kosten bespaart. Omdat de buitenbekleding van de verfplaat wordt uitgehard, worden de stabiliteit, duurzaamheid, weersbestendigheid, botsweerstand, corrosieweerstand en hardheid allemaal hoger. De keukenkast die ervan is gemaakt, is robuust en ziet er stoffig uit en wordt eenvoudig schoongemaakt. Geen olie, geen vervaging.

3, duurzaam

In vergelijking met andere deurpanelen is het proces van het verven van de deurpanelen niet alleen helder van kleur, vol oppervlak en hoog in glans, maar kan het ook worden gebruikt om allerlei prachtige modellen te wassen, met nadruk op de stijlvolle persoonlijkheid van moderne huizen en een sterke visuele ervaring meebrengen. Tegelijkertijd zijn de glans, hardheid en andere parameters van de verfdeur ook hoger dan bij andere deurpanelen, en is het waterdichte vermogen goed, wat ook een belangrijke factor is voor de duurzaamheid en eenvoudige zorg. Vanaf de introductie van de verfkasten tot het heden, bezet het de high-end serie keukenkasten.

4, eenvoudig schoon te maken

Lak keukenkasten zijn beter en schoner, en er zijn veel manieren om ze schoon te maken. Zoals thee schoonmaken, melk schoonmaken, bier schoonmaken, witte azijn Bai Jie, tandpasta schoonmaken en ga zo maar door. Geschilderde kasten zijn gemakkelijk vervuild met stof. Door ze met gaas te reinigen kunnen de keukenkasten bijzonder helder en schoon zijn. Maar vergeet niet te onthouden dat u het aan het einde met schoon water moet vegen, anders heeft dit invloed op de oorspronkelijke kleur van de keukenkast.Hot Tags: MDF Board Lak Kitchen Cabinet, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen