info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Witte spuit keukenkasten

Witte spuit keukenkasten

Het buitenoppervlak van de lakkeukenkast is gemaakt van zeer sterke houtpanelen na zes keer bakken op hoge temperatuur. Lak keukenkasten zijn gemaakt van uitstekende, milieuvriendelijke, vochtbestendige houten platen met een zeer hoge dichtheid.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-295
Kast type Witte spuit keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Gelakte deurpanelen van keukenkasten

Gelakte deurpanelen (schitterend uiterlijk, gemakkelijk schoon te maken eigenschappen geliefd bij jongeren)

Vrienden die mode nastreven, anticiperen niet! Schilder de deur. De afgelopen jaren zijn gelakte keukenkasten felgekleurd en hebben geen randafdichting. Daarom zijn ze favoriet bij veel klanten. Sommige van de goedkopere verfsoorten op de markt zijn vaak geverfd en helemaal niet verwerkt door het bakproces. De helderheid van het oppervlak met de kleur kan het pianolakeffect niet bereiken. Het substraat dat is gekozen voor de lakdeur van keukenkasten is net zo belangrijk als de milieubescherming van de verf en heeft ook invloed op het effect van het gebruik. Verf: twee keer primer, twee keer witte primer, twee keer verf, secundaire lak, spuitverf in het droog- en droogproces, elke keer in de buurt van de schuur, schuurtemperatuur boven de 80 graden, om ervoor te zorgen dat de verf volledig is verdampt, er is geen scherpe smaak en de hardheid is goed. Geschilderde deurpanelen hebben de voordelen van een heldere kleur, een goede oppervlakteafwerking, gemakkelijk schrobben, milieubescherming, vochtbestendigheid en goede prestaties. Bakken verf deur van keukenkasten multi-use dichtheid bord als een substraat, de achterkant van de trihydric amine fineer, vakmanschap proces is complex, de verwerkingscyclus is langer, de prijs is relatief hoog. Verf is verdeeld in pianolak en metaal (auto) verf twee, metaalverf is beter dan pianolak.

Geschilderde panelen van keukenkasten kunnen ook worden gemaakt in deurpanelen in Europese stijl. De computer graveermachine kan een verscheidenheid van vormen maken, trimmen en vergelijken van de standaard, schuurmachine zand oppervlak vlakheid, om het effect van verf te garanderen. Bij de selectie van de elektrostatische spuittechnologie (algemene fabrikanten gebruiken het spuitpistool.) De elektrostatische spuittechnologie is veel beter dan het spuitpistool. Het spuitpistool is gemakkelijk om gas en water te hebben, dus we kunnen soms blaren zien op de verfdeur, er zijn fijne deeltjes. Het elektrostatisch spuiten is gebaseerd op het principe van autolakken en de verf is verneveld, dus het oppervlak van een goede verfdeur is relatief glad. De fabrikanten van verfdeuren op de markt van Beijing hebben zeer weinig elektrostatische spuitapparatuur! (Algemene prijs van spuitpistool is rond 500-1000 yuan, goede elektrostatische apparatuur is tussen 4-5 miljoen yuan)

Nadat de primer is aangebracht, gebruikt de watermolen, telkens wanneer de watermolen en het polijstproces zijn vereist, 3.000 korrelig schuurpapier om de vlakheid van de verf te verzekeren. Als de verf niet goed is of minder dan 8 keer, zijn de algemene fabrikanten bang voor Shuimo. De laatste stap van de verf is het polijsten en harsen van de 8.000-rpm polijstmachine, die de vlakheid van het paneel garandeert.

Sommige kleine fabrikanten kunnen het bovenstaande proces niet bereiken, dus ze durven het niet op te poetsen. Ze gebruiken tot 2.000 delen schuurpapier op het deurpaneel. Het bovenstaande paneel van Chinees vakmanschap kan worden onderscheiden van het visuele!

Verf panel van keukenkasten is zeer goed verzorgd, natuurlijk kan ook worden gebruikt om de deur te schilderen met een vorm. Matt verf is erg goed, voel je goed!

Hot Tags: witte spray keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen