info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Laminaat keukenkasten in Australië-stijl

Laminaat keukenkasten in Australië-stijl

Het is de hoofdstroom van kastpanelen en het oppervlak kan concaaf en convex worden gemaakt. Het deurpaneel is een dichtheidsbord met een laag film aan de buitenkant.

Beschrijving

Specificatie.

Model LM-135
Kast type

Laminaat keukenkasten in Australië-stijl

Deurpaneel 22 mm MDF-plaat Formica laminaat deurpaneel (HPL deurpaneel)
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

De installatiedetails van keukenkasten

keukenkasten zijn altijd een gebied geweest waar veel mensen moeite mee hebben om te kiezen. Omdat de keuken een verdeeld gebied is van   hoe laat moet je tenslotte bij het ontwerpen van de keukenkast rekening houden met het huis ? Bijvoorbeeld, de kleur, kwaliteit, het type, enz. Van de platen moeten in overweging worden genomen vóór de decoratie, anders zal het onnodige problemen in het toekomstige leven veroorzaken.

Bij de kleurafstemming van de keukenkast kunt u de kleur kiezen die past bij de garderobe in interieurstijl of u kunt de personalisering van de keuken apart overwegen. Kies ook verschillende stijlen van keukenkasten volgens de grootte van de keuken en kies een open keukenkast s of gesloten keukenkast s volgens de eetgewoonten van de familie. Als het gezin de voorkeur geeft aan vette en irritante voedingsmiddelen (zoals peper), wordt het aanbevolen om het gesloten type te kiezen. Keuken, nee, je kunt een open keuken kiezen.

Dan in de keuken hebben over het algemeen alleen de panelen van de keukenkast spaanplaat en ecologisch bord, evenals meerlaagse platen, die worden geselecteerd op basis van verschillende behoeften en verschillende omgevingen, die elk hun voor- en nadelen hebben. Bovendien zijn deze platen ook meer bang voor water, in het bijzonder het spaanplaat. Bij het uitvoeren van de basisversiering van de keuken moet de waterweg worden gelegd om het verborgen gevaar van waterlekkage te voorkomen.

De vorm van de deur van de keukenkast is voortdurend aan het veranderen en de materialen zijn ook verschillende soorten, voornamelijk de deur van de keuken van verf , de deur van de keukenkast , de glazen deur van de deur van kristalglas , de deur van de keukenkast van acryl , de glasverf keukenkast deur, enz., en de keuken keukenkast deur selectie stijl is meer. Het wordt aanbevolen om een schone en gemakkelijk te reinigen, plastic deur te kiezen wordt afgeraden, omdat er meer dampen in de keuken zijn, de kunststof deur is gemakkelijk van kleur te veranderen.

De kleurafstemming van keukenwand- en wandtegels is ook heel bijzonder. Als je de voorwaarden hebt, kun je een ontwerper vinden om te helpen ontwerpen. Niemand kan soortgelijke foto's op internet vinden. Het effect van de keuken is ook erg belangrijk. Als de verlichting niet goed is, wordt het aangeraden om witte reflecterende stenen te gebruiken.

Het aanrecht van de keukenkasten is ook erg belangrijk. Zorg bij het versieren voor kwarts stenen werkbladen van betere kwaliteit. Kies nooit kunstmatige countertops. Kwartronde countertops zullen niet sijpelen. Dan moeten we ook het ontwerp van de driezijdige waterkering maken, zodat enkele kleine details vóór de renovatie gereed moeten zijn.
Hot Tags: australië stijl laminaat keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen