info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Frameless Laminate Kitchen Cabinets

Frameless Laminate Kitchen Cabinets

Het is niet gemakkelijk om te barsten en te vervormen, krasbestendig, vlekbestendig, rijk aan kleuren, geen randafdichting, geen open lijmprobleem en eenvoudig dagelijks onderhoud.

Beschrijving

Specificatie.

Model LM-143
Kast type

Frameless Laminate Kitchen Cabinets

Deurpaneel 22 mm MDF-plaat Formica-laminaatdeurpaneel (HPL-deurpaneel)
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° snijdeurpaneel aan de zijkant.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhangt.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

De meterial van keukenkasten

1. Vuurraad keukenkasten

Het vuurbord wordt ook wel brandwerend bord genoemd. Het oppervlak is gedecoreerd met vuurvaste materialen. Het bord is gemaakt van board met middelmatige dichtheid, spaanplaat en andere hoogwaardige materialen en is gemaakt van impregneringstechnologie op hoge temperatuur en hoge druk.

De keukenkasten van vuurvaste panelen zijn licht en mooi en hebben een zekere mate van slijtvastheid, hoge temperatuurbestendigheid, weerstand tegen penetratie en niet-vervagende eigenschappen. Ten tweede heeft het ook thermische isolatie-eigenschappen, ongeveer 10 keer hoger dan gewoon beton.

Brandwerende keukenkasten zijn licht van structuur, brandwerend, geluidsabsorberend en geluidsabsorberend en hebben een lange levensduur. Kunnen effectief de productie van bacteriën remmen, hebben niet veel zuur-alkali, alcohol, water en detergenten nodig, veeg met een kleine hoeveelheid huishoudschoonmaakmiddel kan afnemen.

De deurpanelen van de brandwerende keukenkasten zijn echter vlakke panelen. Daarom kunnen driedimensionale weergaven, zoals hobbels en metalen, niet worden geproduceerd. Het gevoel voor mode is enigszins slecht en het is gevoelig voor vocht. Onjuist gebruik kan problemen zoals ontkomming en vervorming veroorzaken.

2. Acryl keukenkasten

Acrylplaten zijn wat we gewoonlijk organisch glas noemen. Het is een vroege ontwikkeling van thermoplasten en heeft een breed scala aan toepassingen. Acryl keukenkasten hebben een uitstekende lichttransmissie en hun kleurloze transparante organische glasplaat heeft een lichtdoorlatendheid van meer dan 92%.

Acryl keukenkasten hebben een lange levensduur van meer dan drie jaar. Sterke slagvastheid, is 16 keer groter dan die van gewoon glas, uitstekende isolatie, heldere kleuren, hoge helderheid, sterke plasticiteit, vormverandering en eenvoudige verwerking en vormgeving.

De hardheid van acryl keukenkasten is echter minder, en als het tegen ruwe voorwerpen wrijft, kan het de helderheid van de keukenkasten gemakkelijk vernietigen. Gebruik daarom scherpe, ruwe voorwerpen om contact te vermijden.

3. Tile keukenkasten

Tile-keukenkasten werden vanaf het begin geboren en combineerden de voordelen van keukenpanelen met panelen. De belangrijkste structuur van de keukenkasten is een keuken keukenkasten gemaakt van tegels, aluminium legering, roestvrij staal vuursteen en beton.

Betegelde keukenkasten zijn koolstofarm, milieuvriendelijk, duurzaam, waterdicht, brandveilig, insectenbestendig, corrosiebestendig, oliebestendig, gemakkelijk schoon te maken, krasbestendig en hebben een levensduur van minstens 50 jaar, Chinese mensen tevreden stellen met eten zoals wassen, frituren, frituren en koken. besnoeiing.

Er zijn echter veel voorbereidende voorbereidingen voor de productie van keukenkasten met keramische tegels, vooral de plaatsing van waterkracht is uiterst nauwkeurig. De technische vereisten van de constructiemaster zijn hoog en het is moeilijk om deze aan te passen. Wat de klantenservice betreft, is het bouwpersoneel bijna onverantwoordelijk.

Hot Tags: frameloze laminaat keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen