info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Gouden gelamineerde keukenkasten

Gouden gelamineerde keukenkasten

MDF, ook wel vezelplaat genoemd, is gemaakt van hoogwaardige houtvezels of andere plantaardige vezels als grondstof en de lijm wordt gebruikt om de door de mens gemaakte plaat te maken.

Beschrijving

Specificatie.

Model LM-137
Kast type

Gouden gelamineerde keukenkasten

Deurpaneel 22 mm MDF-plaat Formica laminaat deurpaneel (HPL deurpaneel)
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

N keuzes voor keukenblad aanrecht materialen

Nominale waarde: massief houten werkbladen

Het aanrecht in de keukenkast, gemaakt van massief hout, is het aanrecht met de hoogste totale kosten en waarde. De textuur en textuur van het massief hout komt vol met stijl zonder de noodzaak voor decoratie. Er is een onuitsprekelijke schoonheid in de elegante en eenvoudige stijl, die een waardig en chic temperament uitstraalt.

Hoewel het massieve oppervlak van het massieve houtmateriaal superhoog is, is het extreem veeleisend voor de omgeving. Het moet in de beginfase van gebruik worden verzegeld en antibacterieel en waterdicht. Anders is beschimmeld kraken een kwestie van minuten.

Temperament: countertops van natuursteen

De werkbladen van natuursteen zoals marmer, graniet en jade zijn moeilijk te dragen en hebben een goede slijtvastheid, waardoor ze de eerste keuze zijn voor veel mensen. De natuurlijke textuur en warme textuur van de steen, met het aangeboren nobele temperament, laten het gasveld van de keuken open.

Natuursteen wordt gesneden. Een groot aantal splitsplekken zijn bijzonder gemakkelijk te verbergen en uit te smeren en de hardheid is groot. Eenmaal beschadigd, kan deze niet worden gerepareerd. Daarom is het niet alleen nodig om op tijd schoon te maken, maar ook om het aanrecht zorgvuldig te beschermen.

Praktische verantwoordelijkheid: countertops van kunststeen

Het kunststenen aanrecht is een soort aanrechtmateriaal dat tegenwoordig erg populair is. Het is verdeeld in twee soorten: naad en naadloos. Op de aanrechtbladen worden naadloze kunststeen werkbladen het meest gebruikt. Het aanrecht van dit materiaal ziet er eenvoudig en schoon uit, met een gevoel van trots, maar wekt onopzettelijk de ruimte op.

Er zijn veel voordelen van kunststeen, wat een soort materiaal is dat gemakkelijker te reinigen is, maar omdat het een mengsel is van meerdere materialen, is het vatbaar voor breuk in de latere fase, en dit moet in de selectie worden beschouwd.

Hoge koude functie: roestvrijstalen aanrecht

Roestvrijstalen werkbladen zijn een populair materiaal in de industriële winden van vandaag en het naadloze ontwerp geeft de gehele keukenkast een sterk algemeen gevoel. Relatief koude textuur, die een kalme en terughoudende schoonheid toont.

Hoewel roestvrijstalen werkbladen het gemakkelijkst te reinigen materiaal zijn, zijn ze ook het meest gevoelig voor bacteriën, dus ze moeten te allen tijde schoon en opgeruimd worden gehouden.
Hot Tags: gouden laminaat keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen