info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Hogedruk laminaat keukenkasten

Hogedruk laminaat keukenkasten

Wit kan overeenkomen met elke andere tint en verschillende effecten creëren. Het is in harmonie met zwart, geven mensen een gevoel van low-key en kalm, rustig en zacht.

Beschrijving

Model LM-116
Behuizing type

Hogedruk laminaat keukenkasten

Deurpaneel 22 mm MDF plaat Formica laminaat deurpaneel (HPL deurpaneel)
Kabinet vak 16 / 18mm multiplex met berken fineer schilderen afwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking.
Deur model 18 mm/22 mm 45 graden rand snijden deurpaneel.
Deur rand naad Hetzelfde als de oppervlakte van de paneel van de deur.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / sprinkhaan / of andere hardware-merk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant.
Productietijd 40-50 dagen voor normale volgorde.
Levering poort Shanghai of Ningbo.
Optionele Items Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betalingscondities Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als projectkwaliteit garanderen.
Na de dienst Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.
Wij bieden alle kabinet & hardware 10 jaar garantie.
Belangrijkste markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro

Zes redenen voor het kiezen van aangepaste keukenkasten

1. onthouden kasten vaak gebruik gemeenschappelijke laminaten en gemeenschappelijke hardware accessoires om gewone keukenkasten, die vervolgens wordt gebruikt om keukenkasten, en het is moeilijk om te weerstaan van vochtige en corrosieve en hot items in de keuken. De professionele aangepaste keukenkasten zijn gemaakt van hoogwaardige brandwerende panelen die resistent zijn tegen vocht, niet gemakkelijk worden vervormd en gemakkelijk te reinigen. Dus na een paar jaar van gebruik door kasten gemaakt door professionele fabrikanten, is veranderen van de stijl van een deurpaneel gelijk aan een nieuwe set van kasten wijzigt.

2. onder normale omstandigheden bevat een hele keuken grote delen zoals kappen, gas kachels, en schoonmaak zwembaden, evenals kleine onderdelen zoals hangers, kleine hoekkasten en verschillende apparaten zoals koelkasten, ovens, magnetrons en vaatwassers. In de plaats. "Agressieve factie" is van mening dat de totale keuken is ontworpen en gebouwd geheel door professionals te elimineren alle soorten veiligheidsrisico's in traditionele keukens en de perfecte integratie van water en vuur, elektriciteit en gas te realiseren.

3. de kabinetten van de keuken zijn over het algemeen gedaan in de renovatie van woningen, decoratie van houtbewerking op de productie van de kasten, een scala aan productieprocessen onvermijdelijk ruw en professionele fabrikanten van keukenkasten zijn alle industriële productie, van het snijden, polijsten voor de installatie, in strikte overeenstemming met de normen van het proces van het product, natuurlijk beter dan "zelfgemaakte".

4. een aantal aangepaste kwalitatief hoogwaardige keukenkasten kan kunnen hebben een levensduur van meer dan 8 jaar en worden gecombineerd, aangepast en verplaatst zoals vereist. Allermeest naar de kasten van de decoratie bedrijf zijn gemaakt ter plaatse, en ze zijn genageld rechtstreeks aan de muur. Als er een wijziging is, kunnen niet zij worden verwerkt.

5. In het algemeen, is de beste uitdrukking van de technologische inhoud van aangepaste keukenkasten hun functie en ontwerp. Gewone keukenkasten hebben over het algemeen alleen basisopslag functies, en er zijn vele aspecten zoals hoe te nemen en plaats-items en hoe het maximaliseren van het gebruik van ruimte. De aangepaste keukenkasten geproduceerd door professionele fabrikanten in termen van functie ontwerp zorgvuldig worden overwogen: putten, kachels, etc. ontworpen voor embedded, mooie; lades zijn alle geïnstalleerde glijbanen, licht van gewicht; het gebruik van verschillende functionele accessoires, kunt effectief ruimte, Easy access gebruiken.

6. zelf geproduceerde kasten zijn over het algemeen niet gegarandeerde effectieve kwaliteit. De inzet van"timmerwerk"heeft geen verantwoordelijkheid en de rechtsgeldigheid. Het is moeilijk voor u om duidelijk te maken. Na twee maanden van gebruik leidt geconfronteerd met verborgen kwaliteitsproblemen die je hebt vergeten vaak tot betreurt omdat er geen klachten zijn en niemand is herstellen.
Hot Tags: Hogedruk laminaat keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen