info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Hoogwaardige laminaatkeukenkasten

Hoogwaardige laminaatkeukenkasten

MDF, ook wel vezelplaat genoemd, is gemaakt van hoogwaardige houtvezels of andere plantaardige vezels als grondstof en de lijm wordt gebruikt om de door de mens gemaakte plaat te maken.

Beschrijving

Model LM-117
Kast type

Hoogwaardige laminaatkeukenkasten

Deurpaneel 22 mm MDF-plaat Formica laminaat deurpaneel (HPL deurpaneel)
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

De verschillende kleuren van keukenkasten

Witte keukenkasten: wit is een tijdloze kleur die puur en schoon is. De witte keukenkasten zijn beknopt, elegant en hygiënisch, met name geschikt voor mensen die van een rustig en schoon leven houden. Wit kan overeenkomen met elke andere tint en verschillende effecten creëren. Het is in harmonie met zwart, waardoor mensen een ingetogen en rustig gevoel krijgen, stil en zacht.

Rode keukenkasten: De felle rode kleur wordt gebruikt in keukenkasten om de liefde voor het leven van mensen te tonen. Het is vooral geschikt voor pas getrouwde stellen, vol feestelijke gevoelens en dia's, en drukt een eigen persoonlijkheid en vitaliteit uit. Bovendien, rood en wit bijpassende keukenkastjes, door middel van de zachte witte verdunnen de rode, heldere en monotone, zinvolle toevoeging aan de keuken, en verhoging van de eetlust.

Gele keukenkasten: warmgele keukenkasten zijn puur, elegant en erg warm, voegen warmte toe aan de keukenruimte en benadrukken de harmonie. Bovendien kan het kleursysteem ook worden gekoppeld aan sommige kleursystemen, zoals blauw en groen, om verschillende effecten te bereiken.

Natuurlijke houten keukenkasten: Houten keukenkasten van natuurlijke hout hebben een natuurlijke sfeer, de tint van de blokken voegt eenvoud toe aan de keuken, elegant temperament, de visuele vermoeidheid van mensen vergemakkelijken, vooral geschikt voor ouderen om te gebruiken, markeer de constante persoonlijkheid. Het kleursysteem komt overeen met lichtblauw en donkergroen en kan warmte vertonen.

Groene keukenkasten: het natuurlijke groene systeem is fris en helder. Het weerspiegelt het natuurlijke landschap van tijd tot tijd. In een dergelijke keuken kunnen mensen alle problemen weggooien en in vrede dineren. Lichtgroen met lichtblauw, de keuken heeft een andere vitaliteit en vitaliteit.

Blauwe keukenkasten: de keukenkasten van deze kleur zijn helder, helder en puur, vooral de vaalblauwe keukenkastjes, die doen denken aan de smaak van de zee, mysterieus, stil, weg van de drukte van de buitenkant, zinken en genieten van de heerlijk eten. De keukenkasten van deze tint passen bij het geel, meer prominent in het licht tegen de achtergrond, stabiel en warm; in combinatie met oranjerood, kan een vitaliteit toevoegen.



Hot Tags: hoogwaardige laminaat keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen