info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Kunststof laminaat keukenkasten

Kunststof laminaat keukenkasten

Het is niet gemakkelijk om te barsten en te vervormen, krasbestendig, vlekbestendig, rijk aan kleuren, geen randafdichting, geen open lijmprobleem en eenvoudig dagelijks onderhoud.

Beschrijving

Specificatie.

Model LM-142
Kast type

Kunststof laminaat keukenkasten

Deurpaneel 22 mm MDF-plaat Formica laminaat deurpaneel (HPL deurpaneel)
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Keukenkasten

1. Gegoten keukenkasten

Gegoten keukenkasten, zoals de naam al doet vermoeden, zijn gegoten keukenkasten deuren of carrosseriedelen. Gegoten keukenkasten hebben niet alleen houtnerf dat lijkt op dat van massief houten keukenkasten, maar hebben ook goede water- en milieuprestaties en ze hebben een sterke plasticiteit.

Gegoten keukenkasten hebben een goede kleur, langdurig gebruik zal niet barsten, een kleine mate van vervorming. Het gebruik van blisterdeurpanelen in één stuk om het probleem van randopening en opening op te lossen. Bestand tegen krasbestendig, hittebestendig, vlekbestendig, vervagingsbestendig en gemakkelijk te onderhouden.

Vanwege de redenen van de mal kan het echter niet lange tijd aan hoge temperaturen worden blootgesteld. Onderste steunmateriaal kan niet worden gemaakt van MDF. Hoge-sterkte compressie zorgt ervoor dat het vervormt. Als er een open vlam ontstaat, wordt de buitenlaag verbrand.

2. Dubbel kijkende keukenkasten

De dubbele keukenkasten worden ook melamineborden, egeboards en MFC genoemd. Het zijn keukenkasten gemaakt van dubbelzijdige panelen. De industrie noemt ze het liefst eco-boards. De volledige naam is melamine-geïmpregneerde, met papier beklede fineerpanelen.

Het substraat bestaat uit board met middelmatige dichtheid, spaanplaat en andere panelen op houtbasis, melamine geïmpregneerd met een verscheidenheid aan kleuren en patronen van decoratief papier aan de buitenkant, hoge temperatuur hot pressed lijm, zowel binnen als buiten de bloemendecoratie, wordt veel gebruikt in keukenkasten Made on.

Het belangrijkste voordeel van dubbelgefabriceerde keukenkasten is dat ze niet moeten worden geverfd en dat verf niet wordt gebruikt om de verontreiniging te verminderen. Vorm een beschermende film op het oppervlak, slijtvastheid, krasbestendigheid, zuur- en alkalibestendig, hittebestendig en bestand tegen vervuiling. En rijke kleuren, uiteenlopende lijnen, geschikt voor verschillende huisstijlen.

Maar in vergelijking met massief houten of aluminium keukenkasten, ziet het dubbele fineer er iets lager uit. Er zijn ook enkele problemen in de kwaliteit van het dubbele fineer, zoals: de rand van het fineer is gemakkelijk in te klappen en lijmsporen zijn duidelijk.
Hot Tags: kunststof laminaat keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen