info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Laminaat keuken kasten spuiten

Laminaat keuken kasten spuiten

De deur van de keukenkast van barrièremateriaal heeft de voordelen van de weerstand tegen hoge temperaturen, slijtvastheid, penetratieweerstand en gemakkelijk te onderhouden.

Beschrijving

Model LM-123
Behuizing type

Laminaat keuken kasten spuiten

Deurpaneel 22 mm MDF plaat Formica laminaat deurpaneel (HPL deurpaneel)
Kabinet vak 16 / 18mm multiplex met berken fineer schilderen afwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking.
Deur model 18 mm/22 mm 45 graden rand snijden deurpaneel.
Deur rand naad Hetzelfde als de oppervlakte van de paneel van de deur.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / sprinkhaan / of andere hardware-merk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant.
Productietijd 40-50 dagen voor normale volgorde.
Levering poort Shanghai of Ningbo.
Optionele Items Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betalingscondities Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als projectkwaliteit garanderen.
Na de dienst Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.
Wij bieden alle kabinet & hardware 10 jaar garantie.
Belangrijkste markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro

De verschillende kleur van keukenkasten

IJzeren open frame + aluminium frame glazen deur

Aangezien de mix-and-match stijl is erkend als een verbetering van het huis-stijl, geeft het mensen een gevoel van gemak, willekeur en persoonlijkheid die is geliefd bij veel mensen. De mix en het ontwerp van de kroon tijd serie smeedijzer open frame + aluminium frame glazen deur toont een sterke industriële smaak terwijl ook breken de saaie keukenkast structuur en transparant te maken. Terwijl het accentueren van personalisatie, laat de ruimte van de keuken uniek worden gekleurd. Bovendien, is het vermeldenswaard dat het tijdperk van de kroon van de keukenkast Wrigley kleur mengen, zwart-wit grijs als de hoofdkleur, hoge keukenkast om visuele plezier, voor kleuraanpassing gebruikt om beter tegemoet te komen aan de eisen van het leven van de jongere generatie, streven naar eenvoud in stijl, met behulp van effectieve ruimte maken comfortabele leefomgeving.

Elegante witte + hout graan

Wit is met name geschikt voor degenen die willen genieten van een rustig leven. Het kan worden gezegd dat een tijdloze kleur. Zeggen wit is een wildsymbool, kan overeenkomen met een andere kleur en maakt u een ander effect. De keukenkast Wrigley Harajuku serie heeft een groot gebied vanwit en een combinatie van lichtgekleurde hout een heldere, frisse keuken ruimte te creëren. De zuivere witte kleur maakt de ruimte kijken meer open en lichte hout versiering om de ruimte meer warme en natuurlijke voegt. Leidt iedereen om terug te keren naar de natuur, terug naar de natuur, en vinden het gevoel van thuis.

Witte rots board + zwart ijzer

De mashup stijl benadrukt"dispersie en goddelijke scheiding,"en alle de verzamelingen zijn gewoon een thematische om stijl te creëren voor de huiselijke omgeving. Wrigleykeukenkast Como era reeks witte rots textuur deuren en zwarte ruwe smeedijzeren combinatie te maken van een nieuwe industriële stijl keuken ruimte. De mysterieuze en koele zwarte, elegante en rustige wit, natuurlijke houtnerf, mix en match meer verandert op het niveau, laat de keuken ruimte meer driedimensionale, mensen laten gaan van vermoeide zenuwen en genieten van de ziel van vrijheid!

Olijf groen + stom white oak

Mengen is niet alleen de onderlinge afstemming van de kleuren, de matching van materialen is ook zeer belangrijk. De Wrigley keukenkasten Annecy stad combineert slim materiaal en kleur. De olijfgroen kunststof deurpaneel wordt gecombineerd met domme white oak hout te verrijken van de inhoud van de textuur, breekt de monotonie en saai van de zelfde soort van materiaal en het creëren van onverwachte visie. effect. Maak een gezellige kleine keuken ruimte waarin natuurlijke cultuur!
Hot Tags: spuiten laminaat keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen