info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Hout Laminaat keukenkasten

Hout Laminaat keukenkasten

Het heeft een hoge oppervlaktegladheid, volledige film, milieubescherming, geen verbleking, krasbestendigheid, zuur- en alkalicorrosieweerstand, hoge oppervlaktehardheid

Beschrijving

Specificatie.

Model LM-132
Kast type

Hout Laminaat keukenkasten

Deurpaneel 22 mm MDF-plaat Formica laminaat deurpaneel (HPL deurpaneel)
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


De onderhoudstips voor keuken

Onderhoudstips voor de kast

Keukenkasten, tips voor vloeronderhoud

Het onderhoud van kasten: de milieubescherming van houtblokken is van nature goed, maar de meeste binnenlandse fabrikanten gebruiken PE-lak om de oppervlaktebehandeling van kleureffecten te waarborgen. De milieuprestaties van dergelijke lak worden in vraag gesteld. Tijdens het gebruik vereist PE-verf een grote hoeveelheid oplosmiddelen om te verdampen om een verffilm te vormen. Een dergelijke verffilm is niet zo hard als de hars is uitgehard, en de vervluchtiging van het oplosmiddel veroorzaakt bepaalde milieuverontreiniging en brengt ook het constructiepersoneel teweeg. Schade aan de gezondheid.

Onderhoud van de kast II: het gewicht van elk paar hangende kasten is 120 kg (het gewicht van de kast zelf + het gewicht van het object). Zorg ervoor dat de inhoud het draagbereik niet overschrijdt (het gewicht van elk object in de kast is niet meer dan 30 kilogram, het gewicht van elk rek mag niet meer zijn dan 10 kilogram) om potentiële veiligheidsrisico's te voorkomen tot vervorming.

Kabinet onderhoud III: De huidige binnenlandse fabrikanten massief houten kast-technologie niveau is nog een lange weg van de internationale, binnenlandse massief houten kast deuren die momenteel te wijten aan het productieproces niet kan bereiken, er zijn problemen van eenvoudige vervorming, gemakkelijk te drogen, ruw oppervlak , zelfs op de markt is er een imitatie massief hout is gemaakt van gemiddelde dichtheid board en meerlaagse massief hout, plus verf. Let op bij het kopen. Geïmporteerde massief houten kastdeurpanelen zijn duur en minder veranderlijk in uiterlijk. De geïmporteerde merken zijn Duitsland, Italië en Spanje.

Onderhoudstips voor vloeren

De vloer kan zo worden onderhouden. Wanneer de massief houten vloer wordt onderhouden, moet de vloer droog en schoon blijven en contact met grote hoeveelheden water worden vermeden. Schrob niet met alkalisch water, zeepwater of andere agressieve vloeistoffen om schade aan de verflaag te voorkomen; gebruik een uitgewrongen katoenen dweil om te vegen. Als de vlek wordt gewreven met staalwol, zijn natte dweil, benzine, brandbare materialen en hoge temperaturen niet acceptabel. Veeg de vloeistof af.

De was wordt met regelmatige tussenpozen aangebracht. Het interval is afhankelijk van de afwerking van de vloerafwerking. Het wordt aanbevolen om minstens twee keer per jaar te waxen. De methode is om een halfdroge doek te gebruiken om de vloer en was te reinigen, de vloerwax gelijkmatig op het oppervlak van de vloer aan te brengen en deze "verzadigd" te maken, een beetje droog te laten en vervolgens een droge zachte doek te gebruiken om de doek af te vegen. heen en weer op de vloer, tot een gladde en doorschijnende. Dit is een van de leuke manieren.


Hot Tags: houten laminaat keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen