info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Houtstructuur Laminaat keukenkasten

Houtstructuur Laminaat keukenkasten

Het is niet gemakkelijk om te barsten en te vervormen, krasbestendig, vlekbestendig, rijk aan kleuren, geen randafdichting, geen open lijmprobleem en eenvoudig dagelijks onderhoud.

Beschrijving

Specificatie.

Model LM-144
Kast type

Houtstructuur Laminaat keukenkasten

Deurpaneel 22 mm MDF-plaat Formica-laminaatdeurpaneel (HPL-deurpaneel)
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° snijdeurpaneel aan de zijkant.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhangt.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Kitchen Cabinet Knowledge ---- P ull Basket

Keukenkast p ull mand

De keukenkast   mand kan een grote opslagruimte voor de keukenkast bieden , effectief omgaan met de opslagproblemen van het keukengerei, zodat verschillende items en gebruiksvoorwerpen kunnen worden verkregen. Bovendien plaatst de keukenspecialist volgens hun eigen gewoonten het keukengerei en serviesgoed in de mandrekmand en plaatst de kookartikelen zoals kruidenflessen, blikjes, dozen, snijplanken, messen, oliepotten in de multifunctionele mand, die sterk is Verbeter het kookproces.

classificatie

De keukenkasten zijn verschillend van vorm, en de opbergruimte van de keukenkast s is ook anders. De manden zijn geëvolueerd naar verschillende types. De keukenkast "Ladescheiding"   mand wordt gebruikt om objecten in de lade te scheiden zodat ze op hun plaats zitten; de ruimte in de keukenkast onder de gootsteen is groot, omdat er een pijp is, het niet handig is om de plank neer te zetten en de "concave ladekorf" een ordelijke ontlading kan bereiken. En het gebruik van open ruimte; wanneer de binnenkant van de keukenkast niet gemakkelijk te verwijderen is, kan het gebruik van de "vierzijdige mand" het probleem gemakkelijk oplossen; en de "seizoensmand" kan op bestelling kruiden of keukengerei bestellen, waardoor koken handiger wordt; er is ook een chique hoekkeukenkast   basket "is geleidelijk ontstaan met de ontwikkeling van het ontwerp van de keukenkast .

Door de verschillende materialen kan de mand worden onderverdeeld in een met ijzer verchroomde keukenkast   manden, roestvrijstalen keukenkast   manden en aluminium keukenkast   manden. Zelfs als het duur is, moet u een roestvrijstalen mand van 304 kopen.

Aankoop

1, kijk naar het uiterlijk: eerst kijken naar het uiterlijk van de nette en niet rommelig, de vier hoeken zijn afgeschuind, de mand is horizontaal op de grond geplaatst om te worden gebalanceerd, het bodemmateriaal moet gelijkmatig worden geregeld, het oppervlak van de hand raak geen bramen aan zonder te putten.

2, kijk naar de glans: Als de beplating behandeling, moet het helder en vol, mooi uiterlijk zijn. Als een oppervlaktebehandeling op basis van elektrolytisch polijsten wordt gebruikt, moet het oppervlak in de oorspronkelijke kleur van roestvrij staal zijn en mogen er geen duidelijke krassen en krassen zijn.

3, kijk naar de soldeerverbindingen: soldeerverbindingen mogen niet te groot, te groot lelijk zijn, en meestal voor zwak solderen, niet stevig, moeten iets kleiner zijn dan de grootte van de twee materialen zelf, de laspunten van de keukenkast   mand geproduceerd door grote bedrijven is aan het lassen. Er bestaat over het algemeen geen soldeerbout.

4, kijk naar de glijrail: de glijrail is het belangrijkste in de volledige keukenkast   mand. De selectie van de schuifrails moet letten op de draagcapaciteit, het materiaal is dikker, de gladheid is hoog, de occlusie is hoog en het geluid is klein. Kies bevestigingsmiddelen, bij voorkeur roestvrij staal.

Onderhoud: Draai de fles olie, zout en azijn zoveel mogelijk aan. Het is niet raadzaam om te duwen en naar de zijkant te trekken. Het is gemakkelijker om het vuil te verbergen op de kruising van de ijzeren staven. Het moet op tijd worden schoongemaakt om corrosie en bacteriegroei te voorkomen. Probeer tijdens het reinigen niet te wrijven met harde voorwerpen zoals stalen kogels en gebruik geen zuur reinigingsmiddel.
Hot Tags: houtstructuur laminaat keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen