info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Koffiekleur Melamine keukenkast

Koffiekleur Melamine keukenkast

Het papier met verschillende kleuren of structuren wordt gedrenkt in een melamineharskleefmiddel en vervolgens gedroogd tot een bepaalde mate van uitharding. Het papier wordt op het oppervlak van spaanplaat, vezelplaat met gemiddelde densiteit of hardboard gelegd en heet geperst.

Beschrijving

Specificatie


kitchen cabinets


De hardware-accessoires van de keukenkasten


Scharnier

Keuze

Het scharnier heeft in het algemeen twee kaartposities en drie kaartposities, die in principe aan het gebruik kunnen voldoen. Natuurlijk is het scharnier van de driepunts-kaartpositie beter. De meeste scharnieren op de markt zijn afneembaar. Ze zijn verdeeld in twee delen: de basis en de gesp. Bij het selecteren van de keukenkast kan de verkoper worden gevraagd om de deur samen met de scharniergesp te verwijderen om de binnenkant van de gesp te controleren. Het staal voor het maken van scharnieren is het belangrijkste. Als het niet goed is, kan het deurpaneel na een tijdje heen en weer worden gekanteld en de schouders eraf vallen. Het grootste deel van de keukenkast van het merk maakt gebruik van koudgewalst staal, dat perfect is qua dikte en taaiheid.

Probeer daarnaast een meerpunts positioneringsscharnier te kiezen. De zogenaamde meerpuntspositionering betekent dat het deurpaneel onder elke hoek kan blijven wanneer het wordt geopend. Het zal niet bewerkelijk zijn om te openen en zal niet plotseling worden gesloten, waardoor de veiligheid van gebruik wordt gegarandeerd. Dit is vooral belangrijk voor de bovenste deur van de hangende keukenkast . De kwaliteit van de positionering is gerelateerd aan de taaiheid van het riet dat in de hardware wordt gebruikt. De kwaliteit van het riet bepaalt de openingshoek van de deur. De kwaliteit van het riet kan de openingshoek meer dan 90 graden maken.


kitchen cabinetcountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging&loadingHot Tags: koffie kleur melamine keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen