info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Economische keukenkasten Sets voor klaar gebouw bouw

Economische keukenkasten Sets voor klaar gebouw bouw

Economische keukenkasten sets voor klaar gebouw bouw In het kabinet project, het meeste materiaal is de melamine plaat, de kenmerken van dit materiaal is praktisch, duurzaam, zuinig en praktisch, het is waterdicht, niet glad, voorkomen gemakkelijk op bloemen, maar het nadeel is...

Beschrijving

Economische keukenkasten sets voor klaar gebouw bouw

In het kabinet-project, het meeste materiaal is de melamine plaat, de kenmerken van dit materiaal is praktisch, duurzaam, zuinig en praktisch, het is waterdicht, glad, niet gemakkelijk op bloemen voorkomen, maar het nadeel is niet meer keuze in modellering, deur plank, vierkante, relatief grauwe, niet hebben individuele tekenstijl, vertrouw vooral op kleur te verrijken van haar look en feel.

Specificatie.

Model

ML-60

Behuizing type

E1 / E0 standaard spaanplaat met hout graan melamine keukenkast

Deurpaneel

18 mm spaanplaat met houtnerf melamine afwerking deurpaneel

Kabinet vak

16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (wit)
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking. (Wit)

Deur model

Platte deurpaneel van 18 mm met PVC rand afdichting

Hardware

BLUM / DTC / andere andere hardware-merk

MOQ

1 set kasten

Pakket

Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant

Productietijd

30-35 dagen voor normale volgorde

Levering poort

Shanghai en Ningbo

Optionele Items

Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betalingscondities

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling

Na de dienst

Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.

Tekeningen bevestigen

Kast ontwerp vergoeding is 200 USD / ingesteld, die zullen terugkeren na bevestiging van bestelling. Wij gewaardeerd als u klaar met tekeningen bij de hand, geen noodzaak bent om opnieuw te ontwerpen.
Wij bieden gratis gedetailleerde laatste winkel tekeningen als bewijs van de bevestiging voor de eindproductie.

Belangrijkste markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro / Afrika

Hoe te identificeren niveau E0, E1 klasse voor kast?

Wanneer kopen van kasten, indien gevonden, algemene bekijken, zijn de inspectieverslag van de plaat-fabriek. Die een van de meest voorkomende panelen markt, de meest bekende, is een verslag van de beproeving van de spaanplaat E1 van de rivier van het dauw van jilin. Consumenten zal worden overtuigd door dit testrapport.

Blad, de bescherming van het milieu, de bescherming van het milieu van Configuratiescherm moeten echter?

Keukenkast op maat is, is de plaat, verwerking van de materialen (zoals polyester verf, enz.) van de lak die bakken, productie-installaties, productie-omgeving gecombineerd met technisch procedé, en blad is slechts een deel van integraal keukenkast de bescherming van het milieu. Blad, zodat de bescherming van het milieu, betekent niet dat milieubescherming keukenkast! Wanneer zie plank voorzien van milieubescherming inspectierapport (zoals een E1 keuringsrapport), kan ook enige vertegenwoordigen het merk gebruikt door een plank naar het niveau van de bescherming van het milieu.

"E0" klasse vertegenwoordigt de formaldehyde-release een hoeveelheid dicht bij nul, vertegenwoordigt de meest strikte en schoon binnen lucht formaldehyde evaluatie standaard. De meeste zullen het eindproduct van de onderneming merk keukenkast inspectie, het kabinet van de keuken van onafhankelijke testen verslag zal hebben. Blad- en test rapport, elke organisatie zal geen E0 niveautest verslag, niveau van de bescherming van het milieu voor EO, nog steeds hebben om de gegevens te bekijken!

Kabinet droger gebruikte detectiemethode van bescherming van het milieu, bescherming van het milieu-niveau en plank, onderverdeeld in E0, E1 en E2. E1 formaldehyde vrij te geven een hoeveelheid aan minder dan 1,5 mg/L, E2 niveau is formaldehyde vrij te geven een hoeveelheid aan minder dan 5 mg/L, ruim E2 niveau, mensen in een dergelijke omgeving, zal hebben een hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, geheugenverlies, en plant zenuw aandoening, enz.

Hot Tags: economische keukenkasten ingesteld voor klaar gebouw bouw, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen