info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
High-end melamine keukenkasten

High-end melamine keukenkasten

Melaminebord: het binnenste van het paneel is een spaanplaat. Uit het gedeelte is te zien dat het bord is gemaakt van deeltjes. Hoe groter de prijs, hoe kleiner de deeltjes.

Beschrijving

Specificatie.


Model ML-565
Kast type High-end melamine keukenkasten
Deurpaneel Spaanplaat van 18 mm met deurpaneel in melamine melamine
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (witte kleur)
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking. (Witte kleur )
Deurmodel 18 mm plat deurpaneel met PVC-randafdichting
Hardware BLUM / DTC / andere hardware-merk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhangt
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na bevestiging van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Kitchen Cabinet Knowledge ---- S upport Rod

De bovenste plank van de keukenkast

De keukenkast   steunstang (ook bekend als de deursteun, gassteun) is een belangrijk hardwaregoud voor de moderne hele keukenkast , voornamelijk ondersteuning, buffering, remmen en hoekverstelling in de keukenkast .

classificatie

Pneumatische verticale oploopsteun, wanneer het deurpaneel wordt geopend tot ongeveer 10 cm, zal het deurpaneel automatisch verticaal stijgen, zodat de ruimte in de keukenkast kan worden gemaximaliseerd en de deur voorzichtig kan worden gesloten wanneer deze is gesloten, zonder impactkracht en geluid.

De opvouwbare keukenkast   ondersteuning is dat wanneer de deur wordt verhoogd, de twee deuren kunnen worden ingeklapt en ondersteund om ruimte te besparen en steviger te zijn wanneer de deur gesloten is. De planken kunnen ook in de keukenkast worden geplaatst om verschillende volumes items te verwerken.

De hydraulische verticale upturn- keukenkast   ondersteuning en de pneumatische verticale oploopsteun zijn verschillend in de kracht van openen en remmen van de deur van de schakelkast . De hoek van de deuropening van de schuine opstaande steun is 60 ° en de keukenkast   deurpaneel en het bovenste paneel kunnen worden aangesloten zonder scharnieren of scharnieren.

Aankoop

1. Een merk kiezen: op dit moment kunnen de meeste huishoudelijke gassteunen slechts 10.000 tot 20.000 keer worden bereikt, en het aantal geïmporteerde gasondersteuningen is ongeveer 50.000. De prijs van geïmporteerde producten is slechts 20 tot 30 yuan meer dan die van binnenlandse producten. (Maar sommige winkels in de keukenkast zullen de prijs overdrijven, zelfs een set van honderd yuan)

2. Inspectiepoort: bijvoorbeeld de keukenkast met luchtdruk   steunstang moet de kleur van de verf aan het eind van de cilinder controleren, de mate van gladheid, de mate van lassen van de metalen hijsogen, het uiterlijk en de gladheid van de verf. Omdat de hijsogen een belangrijk onderdeel zijn van het verbinden van de deur van de keukenkast , speelt deze ook een sleutelpositie bij het dragen van de zwaartekracht in de voor de hand liggende positie.

3. Kijk naar de paal: controleer of er een kuil op het oppervlak van de steunstang is. Vanwege het put- en kraprobleem, zal de afdichtingsinrichting in de cilinder worden beschadigd wanneer deze wordt gebruikt, zodat de steun zal lekken na een periode van gebruik, die geen druk veroorzaakt en niet kan worden gebruikt.

onderhoud

1. Om corrosie van de steunstang te voorkomen, is het openen en sluiten van de deur van de keukenkast niet soepel. Het is noodzakelijk om de watervlek van de steunstang of de olierook te vermijden en regelmatig de olie te smeren.

2, de steunstang is een geavanceerde accessoire, de interne onderdelen zijn relatief complex, dus je moet voorzichtig zijn. Zodra het pneumatische (hydraulische) apparaat is beschadigd, zal het defect raken. Daarom moet worden vermeden om zware voorwerpen op te hangen, te trekken of op de keukenkast te stoten   steunstaaf.


Hot Tags: high-end melamine keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen