info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
High-end Melamine keukenkast

High-end Melamine keukenkast

Het papier met verschillende kleuren of structuren wordt gedrenkt in een melamineharskleefmiddel en vervolgens gedroogd tot een bepaalde mate van uitharding. Het papier wordt op het oppervlak van spaanplaat, vezelplaat met gemiddelde densiteit of hardboard gelegd en heet geperst.

Beschrijving

Specificatie


kitchen cabinets


De hardware-accessoires van de keukenkasten


Lade rail

Verdeeld in kleine rails, driedelige rails, stalen pompen, verborgen laden, vormen van pompen, enz. Het hoogwaardige lade railsysteem laat niet alleen de ruimte in de keukenkast zoveel mogelijk toe, maar biedt ook gemakkelijk toegang tot elk item en de gevarieerde scheidingscomponenten in de lade Dankzij het ontwerp kan de keukenkast netjes, gemakkelijk en op een ordelijke manier worden opgeborgen en wordt de volledige spanrail gekozen om de opslag in de keukenkast vrij te maken. Het oppervlak van de authentieke geleiderail is elektrostatisch gespoten en de glans is uniform; het geselecteerde materiaal is dik en sterk; het wiel is gemaakt van nylon materiaal, dat stevig, duurzaam en geluidsarm is; de geleiderail loopt soepel zonder toegevoegd smeermiddel; de installatie is eenvoudig en snel; 100.000 keer zonder vervorming. Het oppervlak van de vervalste geleiderail is ruw, het kleurverschil is duidelijk, de afwerking is slecht, het materiaal is gesneden hoeken, de spoormuur dun en het draagvermogen is slecht; het wielmateriaal is slecht, gemakkelijk te breken, de rotatie is onstabiel, het geluid is groot; de levensduur is kort. Ingevoerde producten hebben een hoge laadcapaciteit, soepele glijdende en zelfsluitende en zelfs bufferende functies.


kitchen cabinetcountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging&loadingHot Tags: high-end melamine keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen