info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
MDF Board Melamine keukenkasten

MDF Board Melamine keukenkasten

Het oppervlak van keukenkasten van melamine is vlak en niet gemakkelijk om te vervormen; De kleur is rijk, de textuur is prima en de patroonsimulatie is hoog; Slijtage en zuur- en alkalicorrosieweerstand, eenvoudig te reinigen; Economisch en praktisch, kostenbesparend.

Beschrijving

Specificatie.


Model ML-564
Kast type MDF Board Melamine keukenkasten
Deurpaneel Spaanplaat van 18 mm met deurpaneel in melamine melamine
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (witte kleur)
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking. (Witte kleur )
Deurmodel 18 mm plat deurpaneel met PVC-randafdichting
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Voordelen van Custom Kitchen Cabinet s

Voordelen van het kiezen van materialen:

We weten allemaal dat de traditionele handgemaakte meubels meestal zijn gemaakt van houten kernplaat en fineer. Veel van de producten op de markt, zoals houten kernplaat en fineer, zijn inferieur qua niveau en het is moeilijk om te voldoen aan de normen voor bescherming van het milieu en weerstand tegen vervorming. Als het op maat wordt gemaakt, zal het veel beter zijn. Het is tenslotte allemaal voor thuisgebruik en het kiest geen inferieure materialen.

Voordelen van het productieproces:

De zelfgemaakte hele keukenkasten worden over het algemeen ter plekke uitgevoerd wanneer het huis wordt gerenoveerd. Het bouwpersoneel weet over het algemeen niet veel over de verschillende vereisten voor het maken van de hele keukenkast , het productieproces is ruw, de fout is groot en de ergonomie en technische materialen die bij de hele keuken horen, zijn bekend. Zeer weinig, er is vaak geen ruimte gereserveerd aan de onderkant van de console om de teen te accommoderen, en de hoogte van de console is niet aangepast aan de hoogte van de operator. De gehele keukenkasten die door professionele fabrikanten van het keukenkastmerk zijn geproduceerd, zijn allemaal geïndustrialiseerd. Van het snijden, polijsten tot installatie, er zijn strikte specificaties. De randafdichting bij hoge temperatuur en hoge druk wordt toegepast. Na het sealen is het uiterlijk netjes en stevig, en het productproces is natuurlijk veel beter dan de zelfgemaakte producten.

Prijsvoordeel:

Wat de markt van de keukenkastmarkt betreft, is de prijs van zelfgemaakt meubilair zelfs hoger dan dat van de hele fabrikant van de keukenkast . Sommige mensen vragen zich misschien af, waarom is het goedkoper om te bestellen dan om houtwerk te vragen? Omdat de grote merken groepsaankopen gebruiken bij inkoop en batchproductie in de fabriek en batch, worden de kosten sterk verminderd in plaats van één hoge winst. De top tien fabrikanten van keukenkasten , Dasen als een complete keukenkastfabrikant , hebben ook een voordeel in prijs.

Hot Tags: mdf board melamine keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen