info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
MDF bord Melamine keuken kast

MDF bord Melamine keuken kast

Het papier met verschillende kleuren of structuren is gedrenkt in een melamine hars lijm en daarna gedroogd tot op zekere hoogte om te genezen. Het papier is gelegd op het oppervlak van spaanplaat, vezelplaat medium-density of hardboard, en warm geperst.

Beschrijving

Specificatie


kitchen cabinets


De accessoires van de Hardware van de kabinetten van de keuken


Plint

Het wordt vaak vergeten. In feite, is de mogelijkheid van een keukenkast eerste probleem het. Want het is dicht bij de grond, als de grond erg vochtig is, is het waarschijnlijk te zwellen en schimmel. De plint heeft twee soorten houten plinten en mat metalen plinten en aluminium plinten kunststof. Houten plinten worden gewoonlijk gebruikt met massief hout of kunststof deurpanelen. Echter omdat de plint zeer dicht bij de grond is, de houten materiaal is gemakkelijk te absorberen van water en stroom, en de waterdamp zal stijgen langs de plint in gevaar brengen de gehele keukenkast. Dit is waarom sommige keukenkasten "vet" aan de onderkant van de keukenkast na een periode van gebruik zullen. Geïmporteerd mat metaal plinten met waterdichte rubber worden herkend door de deskundigen, zodra ze de Chinese markt te betreden. Niet alleen waterdicht, vocht-proof, schimmel-vrije, roest-vrij, maar ook mooi en duurzaam, zal het niet worden beschadigd voor het leven. Merendeel van de kabinetten van de keuken zijn gemaakt van aluminium-kunststof plinten, één laag en twee lagen.


kitchen cabinetcountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging&loadingHot Tags: MDF bord melamine keukenkastje, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen