info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Gemelamineerde spaanplaat keukenkasten

Gemelamineerde spaanplaat keukenkasten

Het papier met verschillende kleuren of structuren is gedrenkt in een melamine hars lijm en daarna gedroogd tot op zekere hoogte om te genezen. Het papier is gelegd op het oppervlak van spaanplaat, vezelplaat medium-density of hardboard, en warm geperst.

Beschrijving

Specificatie

kitchen cabinets


De accessoires van de Hardware van de kabinetten van de keuken


Trek mand

Functies

De items in de keuken zijn de meest voorkomende gecontacteerd door ons elke dag. De gebruiksvoorwerpen in de keuken zijn ook het meest gevarieerd in dagelijks leven. De drie maaltijden per dag zijn onmisbaar voor de ingang en de uitgang van de keuken en het verkeer van de potten en pannen is onvermijdelijk. Hoe een goed leven orde in zo'n vaak bewegende ruimte te vestigen is een ergernis geconfronteerd door veel gezinnen. Dit soort problemen alleen kan worden opgelost door de mand te trekken, en het zal alle soorten items opslaan in de armen zonder klachten. De mand heeft een grote opslagruimte, en kan redelijk verdelen de ruimte zodat verschillende onderdelen en apparaten beschikbaar zijn. In dit verband Duitslands grote monsters en kleine monsters zijn pull manden meer uitstaan. Ze kunnen niet alleen optimaal gebruik te maken van de ingebouwde ruimte, maar ook ten volle benutten van de verlaten ruimte op de hoek om de gebruikswaarde te maximaliseren.

De manden zijn meestal gemaakt van roestvrij staal, chroom en lak. De mand kan een grote opslagruimte, en het compartiment kan redelijk verdeeld worden in ruimten, zodat de diverse objecten en gebruiksvoorwerpen kunnen worden verkregen. Volgens verschillende doeleinden, kan de mand worden onderverdeeld in een kachel pull mand, een driezijdige pull-mand, een lade trekken mand, een ultra smalle pull-mand, een hoge-diep pull-mand, een hoek pull mand en dergelijke.

De toevoeging van de manden van de netto en netto racks in de kabinetten van de keuken is een goede manier om de verhoging van de efficiëntie van keukenkast gebruik. Volgens hun eigen gewoonten, kan de eigenaar de keukengerei en servies zetten in het raster, die zowel hygiënische en duidelijk. De roterende grid maakt elke ruimte goed gebruikt. U moet niet strek je armen, slechts een lichte bocht, zelfs die de diepste items onmiddellijk kunnen worden voorgelegd aan de eigenaar. Groenten en fruit kunnen worden geplaatst op de roterende grid.


kitchen cabinetcountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging&loadingAanvraag sturen