info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Basis van melamine-keukenkasten

Basis van melamine-keukenkasten

Melamine bord, waarnaar wordt verwezen als tricyan bestuur, volledige naam melamine geïmpregneerd film papier fineer hout gebaseerde Configuratiescherm. Het oppervlak is plat en niet makkelijk te worden vervormd.

Beschrijving

Specificatie.

Model ML-501
Behuizing type Basis van melamine-keukenkasten
Deurpaneel 18 mm spaanplaat met melamine afwerking deurpaneel
Kabinet vak 16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (bruine kleur)
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking (bruine kleur)
Deur model Platte deurpaneel van 18 mm met PVC rand afdichting
Hardware BLUM / DTC / andere andere hardware-merk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant
Productietijd 30-35 dagen voor normale volgorde
Levering poort Shanghai en Ningbo
Optionele Items Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betalingscondities Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling
Na de dienst Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.
Tekeningen bevestigen Kast ontwerp vergoeding is 200 USD / ingesteld, die zullen terugkeren na bevestiging van bestelling. Wij gewaardeerd als u klaar met tekeningen bij de hand, geen noodzaak bent om opnieuw te ontwerpen.
Wij bieden gratis gedetailleerde laatste winkel tekeningen als bewijs van de bevestiging voor de eindproductie.

 
Belangrijkste markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro / Afrika

Installatie van Base kasten (Shape gebruiken"L" eenseenn voorbeeld)

Allereerst moeten we om te controleren van het niveau van de vloer. Als de vloer is niet herverdeeld, vastgesteldop langs de lijn hoogte voor het basis kabinet de minimale afstand instellen met betrekking tot de installatie van één voet kabinet.

Voor vorm "L" keukenkast, gebruik de hoek base kabinet als benchmark in geval beide partijen niet leunend tegen de muren. Plaats de hoek kabinet op de hoek en gebruik enkele horizontale lijn of onderwerp als maatstaf om het niveau van het kabinet lichaam. Na het aanpassen van de benchmark basis kabinet, plaats en de aangrenzende hoek kast aanpassen. Plaats de aangrenzende kasten in kant A volgens de instructies opstellen en aanpassen van hun niveaus.

We kunnen vervolgens gesneden van de openingen voor de watermeter en waterleiding op het kabinet van de wastafel van kant B. gebruik enkele horizontale lijn of onderwerp als benchmark en nauwkeurig meten van de afmetingen, Markeer de regel op de zijwanden. Gebruik jig zag te snijden langs de lijn. Wanneer de installatie van base kabinet is voltooid, boor gebruik elektrische boor en 8MM bits om de boorgaten. Gezamenlijk de kasten met duimstok bouten.

Pas op het einde, alle basis kasten en wandkasten deurpanelen. De deurpanelen kunnen worden aangepast in drie richtingen maar vooral door de twee gaatjes op de top van de scharnieren zijn aangepast zodat de onderkant van de deur panelen niveau met de panelen van de onderkant van de kasten, om ervoor te zorgen het oppervlak is plat en de naad toleranties zijn zelfs. Daarna, schoonmaken van de onderkant van de kast met bezem en de kick klem rond de voeten te installeren van de kick van bestuur invoegen.
Hot Tags: basis keukenkasten melamine, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen