info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Pastorale stijl Melamine keukenkast

Pastorale stijl Melamine keukenkast

Het papier met verschillende kleuren of structuren wordt gedrenkt in een melamineharskleefmiddel en vervolgens gedroogd tot een bepaalde mate van uitharding. Het papier wordt op het oppervlak van spaanplaat, vezelplaat met gemiddelde densiteit of hardboard gelegd en heet geperst.

Beschrijving

Specificatie


kitchen cabinets


De hardware-accessoires van de keukenkasten


Scharnier

Kenmerken

Bij het gebruikelijke proces van het wisselen van de deur van de keukenkast, is het scharnier het meest waarschijnlijk getest. Het hoeft niet alleen de keukenkast en het deurpaneel nauwkeurig te verbinden, maar draagt ook het gewicht van het deurpaneel alleen, en het aantal keren dat de deur van de keukenkast tienduizenden keren is geschakeld, en de consistentie van de deuropstelling moet ongewijzigd worden gehouden, anders kan dit na een bepaalde periode voor- en achterkant zijn. Zonder een paar "versterkt staal" en perfecte flexibiliteit is het moeilijk om deze verantwoordelijkheid te dragen.


kitchen cabinetcountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging&loadingHot Tags: Pastorale stijl melamine keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen