info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Melamine keukenkasten sproeien

Melamine keukenkasten sproeien

De keukenkastplaat is meestal gemaakt van een speciale spaanplaat voor kasten en een dubbelzijdige decoratie gemaakt van melamine lijm geïmpregneerd papier.

Beschrijving

Specificatie.

Model ML-559
Kast type Melamine keukenkasten sproeien
Deurpaneel Spaanplaat van 18 mm met deurpaneel in melamine melamine
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (witte kleur)
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking. (Witte kleur )
Deurmodel 18 mm plat deurpaneel met PVC-randafdichting
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Voordelen van Quartz-werkbladen

1. Geen vervuiling: kwartssteen is een compact en niet-poreus composietmateriaal vervaardigd onder vacuümomstandigheden. Het kwartsoppervlak heeft een uitstekende corrosiebestendigheid tegen het zuur en de alkali van de keuken. Dagelijks gebruik van vloeibare stoffen komt niet in het interieur. Vloeistoffen die lange tijd op het oppervlak zijn geplaatst, hoeven alleen met een doek te worden afgeveegd met een reiniger zoals schoon water of schoongemaakt en indien nodig kan een restant op het oppervlak met een mes worden afgeschraapt.

2. Krasbestendigheid: Kwartskristalgehalte tot 90-95%, kwartsglas is de tweede na diamant in natuurlijke hardheid van natuurlijke mineralen, de oppervlaktehardheid tot 7,5 Mohs hardheid, zodat de tafel praktischer en mooier is.

3. De kwartswerkbladen kunnen niet worden verbrand: natuurlijk kwartskristal is een typisch vuurvast materiaal, het smeltpunt ervan is zo hoog als 1300 graden, 90-95% kwartssteen gemaakt van natuurlijk kwarts is volledig vlamvertragend, veroorzaakt geen verbranding om in contact te komen met hoge temperaturen, maar ook met kunststeen Ongeëvenaarde hoge temperatuurkarakteristieken zoals werkbladen.

4. Niet-toxisch en niet-stralend: het oppervlak van kwartssteen is glad, glad en er worden geen krassen achtergehouden. De dichte en niet-poreuze materiaalstructuur zorgt ervoor dat bacteriën zich nergens kunnen verstoppen en kan in direct contact komen met voedsel, veilig en niet-toxisch. Kwartssteen van hoge kwaliteit keurt geselecteerde natuurlijke mineralen van het kwartskristal goed, zijn siliciumdioxidegehalte overschrijdt 99.9%, en het wordt gezuiverd tijdens het productieproces. De grondstoffen bevatten geen verontreinigingen van zware metalen die straling kunnen veroorzaken, en 94% van kwartskristallen en andere harsadditieven maken kwartssteen vrij van het gevaar van stralingsverontreiniging.

5. Het zal niet oud zijn: een glanzende glimmend oppervlak van kwartssteen is door een meerkanaals complex polijstproces, zal niet worden geschraapt door een messenschop, zal geen vloeibare materiaalpenetratie zijn, zal geen vergeling en verkleuring veroorzaken, het is gemakkelijk om dagelijks schoon te maken gewoon afspoelen met water. Zelfs na een lange gebruiksperiode is het oppervlak ervan zo helder als een nieuw geïnstalleerd werkblad, dat geen onderhoud en onderhoud vereist.Hot Tags: sproeien melamine keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen