info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Vinyl verpakt MFC houtnerf gemelamineerde spaanplaat deur keukenkasten

Vinyl verpakt MFC houtnerf gemelamineerde spaanplaat deur keukenkasten

Vinyl verpakt MFC bestuur graan gemelamineerde spaanplaat keukenkasten Melamine Deurschild volledige naam is de triplex melamine fineer, melamine-geïmpregneerd papier met verschillende kleur of textuur van papier is gedrenkt in de melamine hars lijm, tot op zekere hoogte van genezen en droog, de winkel...

Beschrijving

Vinyl verpakt MFC bestuur graan gemelamineerde spaanplaat deur keukenkasten

Melamine plaat volledige naam is de melamine fineer triplex melamine-geïmpregneerd papier met verschillende kleur of textuur van papier is gedrenkt in de melamine hars lijm, tot op zekere hoogte om te genezen en droog, de outfit van de winkel is in de spaanplaat, MDF plaat of hardboard oppervlak, via warm te drukken.

Specificatie.

Model

ML-63

Behuizing type

Standaard spaanplaat E1 met houtnerf melamine keukenkast

Deurpaneel

18 mm spaanplaat met houtnerf melamine afwerking deurpaneel

Kabinet vak

16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (wit)
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking. (Wit)

Deur model

Platte deurpaneel van 18 mm met PVC rand afdichting

Hardware

BLUM / DTC / andere andere hardware-merk

MOQ

1 set kasten

Pakket

Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant

Productietijd

30-35 dagen voor normale volgorde

Levering poort

Shanghai en Ningbo

Optionele Items

Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betalingscondities

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling

Na de dienst

Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.

Tekeningen bevestigen

Kast ontwerp vergoeding is 200 USD / ingesteld, die zullen terugkeren na bevestiging van bestelling. Wij gewaardeerd als u klaar met tekeningen bij de hand, geen noodzaak bent om opnieuw te ontwerpen.
Wij bieden gratis gedetailleerde laatste winkel tekeningen als bewijs van de bevestiging voor de eindproductie.

Belangrijkste markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro / Afrika

Internationale top tien verf merken

1. Akzo Nobel - (Nederland), Akzo Nobel (Nederland) $23000

Akzo Nobel (Akzo Nobel) gevestigd in Nederland is een gediversifieerd bedrijf, de klanten over de hele wereld farmaceutische producten aan te bieden, coatings en chemicals.Companies gebruiken nu ongeveer 42000 werknemers in 80 landen over de hele wereld. Volgens de verkoopresultaten van verschillende producten, het aandeel percentage van drugs, 25% coating is 41%, 34% chemische producten. Coatings industrie voor vele jaren's werelds eerste naam bijgevuld, geweest succesvol m & een imperial chemical industries (ICI).

2. Henkel (Duitsland), Henkel (Duitsland) $13400

Heeft een geschiedenis van meer dan honderd jaar, Henkel (Henkel) business in heel Europa, Noord-Amerika, Azië en Latijns-Amerika, in bijna 75 landen, productie en exploitatie van meer dan 10000 soorten civiele en industriële producten. Meer dan 125 landen en regio's in de wereld van de consument vertrouwen in henkel merken en technologie. Henkel Groep is de fortune global 500 en Forbes als een van werelds top 500 bedrijven, is opgenomen in de businessweek "1000 meest waardevolle bedrijven ter wereld", "industriële wekelijks" (USA) en de CHE-MANAGER "(Duitsland) beoordeeld als" onderneming van's werelds beste beheer.

3. PPG Industries (USA) $11900 PPG Industries (USA)

PPG (PPG) industrieel bedrijf, opgericht in 1883, is met hoofdkantoor in de Verenigde Staten voor de stad Pittsburgh, een wereldwijde industriële ondernemingen. Productie en beheer, vlakke glazen coating, lange glasvezel, industriële en speciale chemische stoffen, heeft een leidende positie in de wereld. PPG heeft meer dan 130 fabrieken in de wereld, gevestigd in 21 landen, een totaal van meer dan 30000 medewerkers, en in de fortune 500-lijst van de Verenigde States.Is's werelds eerste voertuig verf fabrikant en professionele fabrikant van chemische producten. PPG (PPG) industriële onderneming heeft verworven SigmaKalon (SigmaKalon)

4. Sherwin - Williams (USA) xuanwei. Williams (us) $8000

Xuanwei. Williams bedrijf (Sherwin - Williams) met hoofdzetel in Cleveland, Ohio, USA. Sinds 1866, heeft opgesteld en aan de wereld te bieden kwaliteit verf, op grote schaal gebruikt in architecturale decoratie, weg bruggen, industrieel onderhoud, voertuigen, schepen, lucht-en ruimtevaart veld. Xuanwei bedrijf heeft meerdere fabrieken over de hele wereld, distributiecentra en experimenteel onderzoekscentrum gevestigd.

5. Sunbodhi (Duitsland) snelheid bullebak meer dan $7800 (Duitsland)

Snelheid bullebak (Sunbodhi) is meer olie in Duitsland (de Duitse nationale olie), Duitsland-coatings, Sunbodhi snelheid pesten meer dan drie bedrijven door middel van een reeks van fusie en reorganisatie, de eenheid van de vennootschap van de groep. Groep met hoofdzetel in Berlijn, is's werelds tien grootste olie en aardgas corporation, een van de business in alle aspecten van de olie-en gasindustrie, kunnen worden onderverdeeld in drie segmenten: upstream (ruwe olie en aardgas exploratie en productie, aardgas en elektriciteit). Stroomafwaarts (raffinage, geraffineerde aardolie producten verkoop en internationale handel in ruwe olie en alle soorten geraffineerde olie) en chemische industrie. Snelheid pesten meer chemische business bevat integratie van de werelds grote olie bedrijven hebben olie chemische producten business, met inbegrip van chemische tussenproducten en fijn chemische producten, voornamelijk in de industriële rubberen voering, verf, hars, agent, genezen bindmiddel en metaal coatings, enz.

6. Usarrow (USA) wrigley (us) $7600

Wrigley company (Usarrow) is een gediversifieerde internationale ondernemingsgroep, heeft de overvloedige economische en technische sterkte en sterk merk beïnvloeden. Wrigley bedrijf met meer dan 50 kantoren en fabrieken wereldwijd tientallen duizenden werknemers, de product toepassing covers een familie om te versieren, grote technische, industriële coating en andere velden. Wrigley coating is gevestigd in Los Angeles, op de Chinese markt producten zijn hoogwaardige metope verf, hout coatings, fluorkoolstof verf, verf van de vloer, industriële verf en chemische grondstoffen, enz.

7. DuPont (USA), DuPont (us) $6500

DuPont (DuPont) is een wereldwijde onderneming op basis van het onderzoek, bieden kan verbeteren menselijke in de voedsel en voeding, gezondheidszorg, kleding, huis en bouw, elektronica en transport oplossing kwaliteit te zijn op het gebied van de biowetenschappen. Dupont Compagnie, gesticht in 1802, 70 landen in de mondiale zaken, een totaal van meer dan 79000 werknemers. In de Verenigde Staten heeft meer dan 40 r&d en klant dienst laboratoria, in 11 landen meer dan 35 laboratoria.

8. Basf Coatings (Duitsland), Basf (Duitsland) $6400

BASF (Basf) Coatings is een van de meest bekende chemische bedrijven in de wereld. Productie basis hebben in 40 landen, klanten hebben een zakelijke relatie met meer dan 170 landen. BASF producten is zeer uitgebreid, met inbegrip van hoogwaardige chemische producten, kunststoffen, kleurstoffen, auto coatings, gewasbeschermingsmiddelen, geneesmiddelen, fijnchemie, olie en aardgas, enz. Op dit moment basf is één van de chemische industrie van China's grootste buitenlandse investeerder, zijn circa 2200 medewerkers.

9. RPMInternational, Inc. (USA) internationaal bedrijf (us) $4100 RPM

RPM international inc. is een holding,'s werelds grootste producent van speciale coatings en Afdichtmiddelen. Industriële producten omvatten anticorrosieve coatings, vloercoatings en gespecialiseerde chemicaliën. Grote industriële merk Stonhard Tremco Illbruck en Dryvit.Coating voor het elektronische producten die worden gebruikt door professionele consumentenmarkt, onderhoud woning en decoratie, scheepsreparatie en onderhoud, enz.

10. de Valspar Valspar (USA) (us) $3500

Valspar (de Valspar Corporation) is een van's werelds grootste verffabrikanten, een totaal van 80 vestigingen over de hele wereld. Valspar bedrijf werd opgericht in 1806, de hoofdzetel van het bedrijf ligt in Minnesota, genoteerd aan de New York stock exchange, voorraad code voor "VAL". Valspar heeft 4 productie-activiteiten in China, die gevestigd in Shanghai, dongguan van de guangdong, shenzhen en shunde. Valspar corporation fusie- en overname van huarun schildert met succes.

Hot Tags: vinyl verpakt mfc houtnerf gemelamineerde spaanplaat deur keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen