info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Witte Melamine keukenkast

Witte Melamine keukenkast

Het papier met verschillende kleuren of structuren wordt gedrenkt in een melamineharskleefmiddel en vervolgens gedroogd tot een bepaalde mate van uitharding. Het papier wordt op het oppervlak van spaanplaat, vezelplaat met gemiddelde densiteit of hardboard gelegd en heet geperst.

Beschrijving

Specificatie


image


Verschillende stijlen van keukenkasten


Geverfde houten keukenkaststijl kan modern zijn

Ingemaakte witte keukenkasten zijn niet echt een rage, maar je kunt houten keukenkasten nog steeds in één kleur verven voor een uniek, modern ontwerp.

Kijk naar de keukenkastjes in groene tinten. Ze zijn stijlvol, schoon en uniek. Met een vleugje kleur lijkt de historische textuur van het hout op de voorgrond te komen, waardoor de textuur van de keukenkast centraal staat.

Deze stijl van verven lijkt bijna een combinatie van terugkeren naar de natuur en extreem modernisme. Massief houten panelen kunnen worden ingekleurd voor elk kleurenschema van uw keuze.

 


kitchen cabinetcountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging&loadingHot Tags: witte melamine keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen