info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Houtnerf Melamine keukenkast

Houtnerf Melamine keukenkast

Het papier met verschillende kleuren of structuren wordt gedrenkt in een melamineharskleefmiddel en vervolgens gedroogd tot een bepaalde mate van uitharding. Het papier wordt op het oppervlak van spaanplaat, vezelplaat met gemiddelde densiteit of hardboard gelegd en heet geperst.

Beschrijving

Specificatie


kitchen cabinet


Keukenkast Hardware onderhoud


De dia is de nier

Als je haast hebt om iets te krijgen, zijn de dingen in de la zwaar en zwaar en worden de laden geopend en gemarteld. Op dit moment moet u de "nier" repareren. Wil je een goede maaltijd bereiden, dan is de lade van de keukenkast soepel en trek je gemakkelijk alle steun van de rail aan.

Onderhoud van het spoor

1. Net als het scharnier van de keukenkast, is het niet raadzaam om een zuurhoudend reinigingsmiddel voor de schuifrails te gebruiken en is er een geluidssignaal om wat glijmiddel toe te voegen;

2. Zet geen te zware dingen. Zodra de keukenkastlade los zit, moeten de schroeven op tijd worden vastgedraaid. Hoewel de glijrails van de keukenkast een geschikt zijmoment hebben, probeer de lade van de keukenkast dan niet zijwaarts te trekken om railbuigen en interne katrolslijtage te voorkomen.


kitchen cabinetcountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging&loadingAanvraag sturen