info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Houtstructuur Melamine keukenkasten

Houtstructuur Melamine keukenkasten

Melaminebord: het binnenste van het paneel is een spaanplaat. Uit het gedeelte is te zien dat het bord is gemaakt van deeltjes. Hoe groter de prijs, hoe kleiner de deeltjes.

Beschrijving

Specificatie.


Model ML-566
Kast type Houtstructuur Melamine keukenkasten
Deurpaneel Spaanplaat van 18 mm met deurpaneel in melamine melamine
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (witte kleur)
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking. (Witte kleur )
Deurmodel 18 mm plat deurpaneel met PVC-randafdichting
Hardware BLUM / DTC / andere hardware-merk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhangt
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na bevestiging van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

De Meterial van keukenkastjes

1): Blockboard, de natte prestaties van dit board zijn beter dan spaanplaat en board met gemiddelde dichtheid. Omdat het natuurlijk hout is, is het eenvoudig vast te maken en te monteren en is het niet gemakkelijk om los te maken. Met het oog op de blockboard is gemaakt van houten strips. Daarom is de vlakheid van het oppervlak vaak slecht, vaak "ribbenblokkering" voor de kast van de kast, visueel hoog en laag ongelijk gevoel. Daarom is het niet onredelijk om in de steek gelaten te worden door de bedrijven in de keukenkast. Zoals Blockboard om de tekortkomingen van oneffenheden op te lossen, echt de beste keuze.

2): spaanplaat keukenkasten, de huidige productie van spaanplaat en het traditionele concept van spaanplaat van mensen zijn wezenlijk anders. Door het gebruik van Duitse machines is de moleculaire krimp dichterbij. Daarom is het volledig dragende en wordt het niet gemakkelijk vervormd en gebogen. Spaanplaat is natuurlijk hout dat in korrels wordt verpletterd, in een plaat wordt geperst, de waterbestendige prestaties zijn beter dan de gemiddelde dichtheidspaneel, is het belangrijkste materiaal dat in kabinettenkabinetten wordt gebruikt.

3): Vezelplaat met gemiddelde densiteit, bord met gemiddelde dichtheid is gepoederd en geperst om te vormen. Het heeft een slechte vochtbestendigheid. Vlakheid is beter, meestal gebruikt voor paneelmeubilair en kantoormeubilair. Omdat de MDF gemakkelijk los te maken is na bevestiging, is de kracht na losraken onvoldoende. Daarom is er enige waarheid in het gebruik van keukenkastbedrijven die niet vaak worden gebruikt. Vanwege de goede vlakheid van gemiddelde dichtheid, is het meer geschikt voor deurpanelen en aanrechtpanelen. Bij gebruik in een doospaneel, is het onderhevig aan bepaalde beperkingen tijdens montage en bevestiging.

Het substraatmateriaal van de behuizing van de keukenkast is meestal een vochtbestendige spaanplaat. Milieubescherming, vochtbestendigheid, sterkte, taaiheid en interne hechtsterkte zijn de belangrijkste indicatoren geworden voor het meten van de kwaliteit van het substraat.

De keukenkastplaat is meestal gemaakt van een speciale spaanplaat voor kasten en een dubbelzijdige decoratie gemaakt van met melamine lijm geïmpregneerd papier. Met rijke kleuren, goede simulatie, krasbestendigheid, bescherming van het milieu en andere kenmerken. Het keuken spaanplaat special-purpose spaanplaat is een groot formaat plaat gemaakt van speciale apparatuur onder de werking van bepaalde temperatuur en druk door het toevoegen van speciale lijmen en hulpstoffen aan het hout of niet-hout plantaardige grondstof verwerkt tot een bepaalde vorm van deeltjes door speciale apparatuur. De kenmerken zijn milieubescherming, grote materiaalafmetingen, glad oppervlak, hoge sterkte en taaiheid, en eenvoudige verwerking. Het is een veelgebruikt materiaal voor kastcabines. Het is vermeldenswaardig dat vanwege de ongelijke niveaus van grondstoffen en technologieën die worden gebruikt door houtspaanfabrikanten, sommige laagwaardige producten niet geschikt zijn voor milieuprestaties en herbruikbaarheid. De plaat is stevig en dicht, houdt sterke spijkers vast, is bestand tegen vervorming, krassen en vochtbestendigheid. Het is een goed materiaal voor het maken van high-end meubels en kasten.

Hot Tags: houtstructuur melamine keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen