info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Geborsteld roestvrijstalen keukenkast

Geborsteld roestvrijstalen keukenkast

De roestvrijstalen keukenkasten hebben een moderne stijl, metalen textuur, kookgerei in dergelijke roestvrijstalen keukenkasten en een bord heerlijk eten uit de pan, het hele proces is zeer aangenaam.

Beschrijving

Specificatie:


Geborsteld roestvrijstalen keukenkast-SSK 09


sus kitchen cabinet


faq


Het belangrijkste probleem van roestvrijstalen kasten is hun ontwerp en proces. De ontwerpvereisten zijn vrij nauwkeurig. Snijden, stileren en installeren vereisen volwassen processen.


Een van de tekortkomingen van de vroege ontwikkeling van roestvrijstalen kasten moet het proces zijn. Omdat elke reeks aangepaste producten anders is, zijn sommige gevormde kasten bijzonder moeilijk te bewerken. Vooral in de hoeken waar er geen redelijke behandeling is, zijn er problemen bij het verbinden van verschillende onderdelen en is er geen effectieve behandeling.


Roestvrijstalen kasten, uit één stuk naadloos lasproces, moeten gestandaardiseerde productie met automatische CNC-productielijnen zijn.


Er is ook een technologie voor het openen van de positiebepaling, waarbij gebruik wordt gemaakt van ultra-laser numerieke besturingstechnologie om de opening te lokaliseren, de positie van het gat is bijna nul en de koperen kern met vaste basis is in de opening geïnstalleerd, zodat de verbinding tussen de schroef en het kastlichaam is compacter en het samenstel kan vele malen worden gedemonteerd. Het is gegarandeerd niet meer dan 30 jaar los of roestig.Hot Tags: geborsteld roestvrijstalen keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen