info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Concave roestvrijstalen keukenkast

Concave roestvrijstalen keukenkast

Roestvrijstalen kasten zijn niet bang voor insecten, zijn niet bang voor vocht en zullen niet worden vervormd of gebarsten.

Beschrijving

Specificatie:


Concave roestvrijstalen keukenkast-SSK 005


sus kitchen cabinet


faq


Hoe voor te bereiden om keukenkast aan te passen?


1, Gebruik geen inferieure borden in de keukenkast


Inferieure platen zijn gevoelig voor overmatig formaldehyde. De kwaliteit van het materiaal bepaalt de kwaliteit van de keukenkast. Naast het paneel moeten de kantenrand en de lijm worden verwerkt om de omgevingsbescherming van de keukenkast te waarborgen.


2, hardwarekwaliteit van invloed op de algehele kwaliteit


Het is belangrijk om te weten dat de hardware op de keukenkast het belangrijkste onderdeel is van de totale keukenkast, wat direct van invloed is op de algehele kwaliteit van de keukenkast. Merk op dat hoogwaardige keukenkasten duidelijk het merk van de gebruikte hardware zullen aangeven en dat de selectiviteit van de consument hoger zal zijn.


3, geef prioriteit aan praktisch


Op maat gemaakte keukenkasten moeten niet alleen in het werkgebied in combinatie met het gebruik, maar ook de hoogte en de dikte van de keukenkast, de hoogte van de tafel, de helderheid van het licht, enz. Goed zijn ingedeeld en moeten worden beschouwd op een alomvattende manier. De hoogte van elk land varieert van land tot land, waarvoor een aangepaste keukenkast vereist is.


4, De manier om de keukenkast te meten


Let bij het meten op de gasmeter en de afstand en hoogte van de buis van de muur, de hoogte van het inlaat- en uitlaatwater, de hoogte van de schoorsteen, de afstand van de afvoerleiding tot de muur, de hoogte van de socket, enz., en volledige records moeten worden gemaakt. erg belangrijk.


Bovendien is het bij het meten noodzakelijk om te zien of er een trede op de grond is of een balk zonder hobbels op de muur. Bij het maken van een muurkast bij het raam, moet worden overwogen of het trekken van het scherm geschikt is.


Hot Tags: concave oppervlak roestvrijstalen keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen