info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Hoogglans roestvrijstalen keukenkast

Hoogglans roestvrijstalen keukenkast

De roestvrijstalen keukenkasten hebben een moderne stijl, metalen textuur, kookgerei in dergelijke roestvrijstalen keukenkasten en een bord heerlijk eten uit de pan, het hele proces is zeer aangenaam.

Beschrijving

Specificatie:


Hoogglans roestvrijstalen keukenkast-SSK 11


sus keukenkast


FAQ

Besteed aandacht aan deze bij het kopen van roestvrijstalen kasten:


1. Kijk naar het montage-effect van de hele set keukenkasten. Elke dimensionale fout in het productieproces zal worden weerspiegeld op het deurpaneel. De deurpanelen die wij produceren zijn horizontaal en verticaal met uniforme openingen tussen de deuren.

 

2. kijk naar de rand. De afsluitende rand van een hoogwaardige roestvrijstalen keukenkast is fijn, soepel en voelt goed aan. De afdichtlijn is recht en glad, de verbinding is prima, er is geen rand en geen hoeken. Wanneer de hand de onderkant van de tafel raakt, is er geen duidelijk gevoel van handen snijden.

 

3. Bekijk de lade-rails. Hoewel het een klein detail is, is het een belangrijk onderdeel van de kwaliteit van de kast. Vanwege de dimensionale fout van de gatpositie en de plaat, is er een fout in de aanpassing van de montageafmetingen van de schuifrail, waardoor de lade ongelijkmatig of losjes naar links en rechts wordt getrokken en het ook nodig is om te betalen aandacht of de lade-opening uniform is.

 

4. Bij het kiezen van een aanrecht, zou u een aanrecht moeten kiezen dat is geborsteld en in reliëf gemaakt. Door speciale behandeling heeft het aanrecht een sterke kras- en vervormingsbestendigheid. Probeer een dikkere roestvrijstalen aanrecht te kiezen om de vervorming beter te voorkomen en geen vervorming van het aanrecht te veroorzaken door het vallen van sommige voorwerpen op het aanrecht.
Aanvraag sturen