info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Roestvrijstalen keukenkast

Roestvrijstalen keukenkast

Roestvrijstalen kasten zijn niet bang voor insecten, zijn niet bang voor vocht en zullen niet worden vervormd of gebarsten.

Beschrijving

Specificatie:


Roestvrijstalen keukenkast-SSK 004


sus kitchen cabinet


faq


Waarop moet bij het kopen van roestvrijstalen kasten letten?


1. Bij het installeren van roestvrijstalen keukenkasten, om een vlotte installatie van de kasten te garanderen, moeten we de exacte grootte van de consument weten en de constructie van de keuken in het huis van de consument begrijpen.


2, roestvrijstalen keukenkast installatie over het algemeen vereist twee installatie meesters, roestvrijstalen keukenkasten moeten worden geïnstalleerd in overeenstemming met de volgorde van de onderkast - wandkast - aanrecht - kraan, wastafel fornuis, elektrische apparaten.


3, roestvrijstalen keukenkast installatie moet worden gedaan nadat de keuken vloertegels, wandtegels zijn gelegd, en het water renovatie is voltooid. Als er een holle muur aan de muur van de keuken is, moeten we dit tijdig doorgeven, omdat de holle wand de hangende kast niet kan installeren, het constructieteam moet verder gaan. Maak de relevante installatiegereedschappen gereed.


4. Let op de laslijnen in de details. Omdat roestvrij staal wordt gelast in de productiecombinatie, moet worden opgemerkt dat de textuur van deze lassen uniform en vlak moet zijn bij het selecteren. In het bijzonder moet het lasproces van het aanrecht worden geobserveerd. Er mag geen verbreeklassen of ongelijkmatig lassen zijn.
Hot Tags: Roestvrijstalen keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen