info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Moderne stijl roestvrijstalen keukenkast

Moderne stijl roestvrijstalen keukenkast

Roestvrijstalen integrale keukenkast verandert nooit van kleur, duurzaam, gebruikt voor 50 jaar of meer is zo goed als nieuw, in tegenstelling tot andere houtskeletkasten maximale levensduur is 20 jaar, met lange tijd zal kleur veranderen, om te veranderen kan ook secundaire vervuiling veroorzaken, en roestvrij staal is anders, het heeft de waarde van recycling.

Beschrijving

Specificatie.

Model

SS- 83

Kast type

Moderne stijl roestvrijstalen keukenkast

Deurpaneel

22 mm roestvrij stalen deurpaneel (vlakke deur)

Kabinet doos

16 / 18mm multiplex met melamine afwerking
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Roestvrijstalen keukenkast van 16 mm en planken

Deurmodel

18 mm / 22 mm 45 ° snijdeurpaneel aan de zijkant.

Deurrandnaad

Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.

Hardware

BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk

MOQ

1 set keukenkast

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhangt.

Productie tijd

40-50 dagen voor normale bestelling.

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo.

Optionele items

Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Kitchen Cabinet Knowledge ---- Sink & Faucet

Spoelbak, kraan van keukenkast

De keuken wordt het meest blootgesteld aan vuil en watervlekken en heeft de meeste directe invloed op de voedselveiligheid van mensen, niet op gootstenen en kranen. De reinigings- en aftapfuncties moeten absoluut worden geoptimaliseerd.

classificatie

Hoewel het materiaal van de keukenkast   gootsteen is geëmailleerd staal, keramiek, kunststeen, acryl, kristalsteen, gietijzeren emaille, aangezien roestvrij staal eenvoudig te reinigen is, corrosiebestendig, bestand tegen hoge temperaturen, vochtbestendig, zeer geschikt voor de keukenwerkomgeving, dus het roestvrij staal keukenkast   zink is nog steeds de stroom De populairste gootsteenoptie.

Volgens de stijl, de keukenkast   wastafel is verdeeld in enkele wastafel, dubbele wastafel, grote en kleine keukenkast   gootsteen, gevormd dubbel bassin, enz. Gecombineerd met het reinigende karakter in de keuken, is het dubbele bassin de heersende stroming, en er is ook een voorkeur voor groot enig bassin omdat het geschikt is om de pot te wassen.

Keuken   kastkranen zijn onderverdeeld in roestvrij staal, gietijzer, volledig kunststof, volledig koper en gelegeerde materialen volgens materialen. De hoofdstroom is roestvrij staal en koper, dat relatief duurzaam en milieuvriendelijk is.

Gootsteen kopen

1, de keukenkast   zinkmateriaal dikte moet matig zijn, te dun heeft invloed op het leven en de sterkte van de   keukenkastje , te dik en gemakkelijk om het gewassen servies te beschadigen. Kijk ook naar de vlakheid van het roestvrijstalen oppervlak, zoals oneffenheden, wat wijst op slechte kwaliteit.

2, het algemene reinigingsvolume van de gootsteen is goed, de diepte is ongeveer 20 cm, om spatten te voorkomen.

3, de oppervlaktebehandeling van de gootsteen is mat mooi en praktisch, het lassen van de keukenkast   de gootsteen moet zorgvuldig in acht worden genomen, de las moet vlak zijn en zelfs, geen roest, met een overloop ook.

4, hoe eenvoudiger de vorm van het bekken, hoe moeilijker het is om gemakkelijk water te verzamelen, hoe gemakkelijker het is om voor te zorgen.

Lood aankoop

1. Kijk naar het uiterlijk: de hoogwaardige keukenkast   kraan moet fijn worden verwerkt, het spiegeloppervlak is vlak en het matte oppervlak is gelijk.

2, test schakelaar: vergelijk goedkoper en duurder, gladheid zal het voelen.

3, identificatie: het grote fabrieksmerk LOGO zal direct worden gegraveerd op het oppervlak, het etiket is over het algemeen een kleine fabriek.

Onderhoud: Beide kunnen droog en schoon worden gehouden. Langdurige ophoping van water en resterende wasvloeistof kan gemakkelijk de levensduur van het uiterlijk beïnvloeden.

Hoewel de hardware-accessoires klein zijn, zijn de keukendeur van de schakelkast en de schuiflade niet gemakkelijk te hanteren, wat rechtstreeks van invloed is op de stemming en het effect van het gebruik. Deze gevoelens worden bepaald door de kwaliteit van de hardware-accessoires. Bovendien hebben ze invloed op de belangrijkste factoren van het gebruikseffect en de levensduur van de keukenkast , omdat de installatie en verwijdering bepaalde destructieve gevolgen hebben voor de keukenkast , dus hier is een speciale herinnering om aandacht te besteden aan de aankoop van een keukenkast   hardware.
Hot Tags: moderne stijl roestvrijstalen keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen