info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Gladde keukenkast van roestvrij staal

Gladde keukenkast van roestvrij staal

Roestvrijstalen kasten zijn niet bang voor insecten, zijn niet bang voor vocht en zullen niet worden vervormd of gebarsten.

Beschrijving

Specificatie:


Smooth Cover roestvrijstalen keukenkast-SSK 005


sus kitchen cabinet


faq


Woningrenovatie, keukenkast is erg belangrijk. De beste manier om esthetiek te bereiken, rekening houdend met de uitvoerbaarheid en het maximale gebruik van de ruimte, is het kiezen van de volledige aangepaste keukenkast. Hoe ontwerp je de algehele aangepaste keukenkast?

 

Zorg ervoor dat u zich adequaat voorbereidt voor de renovatie. Meet eerst de grootte van je huis, het is natuurlijk het beste om de ontwerper te laten gaan, de professionaliteit zal hoger zijn. Laat de ontwerper vervolgens ontwerpen volgens uw behoeften.

 

Voorzorgsmaatregelen:

 

1, het ontwerp van de keukenkastruimte

 

De keuken is klein en elke ruimte moet zorgvuldig worden ontworpen om de totale keukenkast te maximaliseren en het gebruik te vergroten. Zoals de diepte van de kast, de hoogte van de keukenkast, enzovoort.

 

2, de keuze van de algemene configuratie-producten voor de keukenkast

 

Als u de keuken gebruiksvriendelijker wilt maken, zijn alleen het aanrecht en keukenkasten niet genoeg. De overweging van configuratieproducten zoals verwijderingsmiddelen voor voedselresten is ook erg belangrijk.

 

3. Verdeling van de vijf belangrijkste delen van de keukenkast

 

De keukenruimte is op te delen in vijf ruimtes: opslagruimte, opslagruimte, schoonmaakruimte, bereidingsruimte en kookzone. De vijf grote regio's worden rationeel afzonderlijk gepland en het gebruik van het driehoekige werkgebiedprincipe kan meer energie besparen. Dit is ook een vraag die ontwerpers ten volle moeten overwegen bij het ontwerpen van keukenkasten.

 

4, het ontwerp van de aanrechthoogte van de keukenkast

 

Als het werkblad te hoog of te laag is, wordt de belasting op de rug groter. Als u kunt berekenen op basis van uw eigen situatie, zal het ontwerp van een redelijke hoogte van het aanrecht in de keukenkast het comfort van de hele keukenkast verbeteren.


Aanvraag sturen