info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Roestvrijstalen keukenkasten met glazen deur

Roestvrijstalen keukenkasten met glazen deur

De roestvrijstalen keukenkasten evolueerden van het roestvrijstalen keukengerei in de cafetaria van het hotel. Het concept en de vorming van de roestvrijstalen kasten in het huis zijn iets later dan de houten kasten, maar de ontwikkelingsperspectieven zijn zeer goed.

Beschrijving

Specificatie:


Roestvrijstalen keukenkasten met glazen deur-SSK 003


sus kitchen cabinet


faq


Als het op roestvrij staal aankomt, is het eerste dat in je opkomt de unieke koude kleur van staal.


Elke individuele roestvrijstalen keukenkast is professioneel samengesteld tot een complete set keukenkasten. Dit is echt een beetje koud.


De stalenhouten keukenkast voldoet echter niet alleen aan uw voorkeur om te voldoen aan uw voorkeur voor houten meubels, maar zorgt ook voor de praktische bruikbaarheid van de keukenkast. Tegelijkertijd stijgt met de toevoeging van glaselementen het volledige temperament in de keuken van roestvrij staal.


De deurpanelen van roestvrijstalen keukenkasten kunnen ook worden aangepast door roestvrijstalen decoratieve panelen van verschillende stijlen, soms ingehouden heren, retro en elegant; soms luxueus en romantisch ...


Zoals je ziet, zijn roestvrijstalen keukenkasten helemaal niet koud! De strakke witte roestvrijstalen keukenkast met paars houten frame en glas is zeer elegant en mooi.


Hot Tags: roestvrijstalen keukenkasten met glazen deur, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen