info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Roestvrijstalen spoelbak onderkast

Roestvrijstalen spoelbak onderkast

De roestvrijstalen keukenkasten hebben een moderne stijl, metalen textuur, kookgerei in dergelijke roestvrijstalen keukenkasten en een bord heerlijk eten uit de pan, het hele proces is zeer aangenaam.

Beschrijving

Specificatie:


RVS spoelbak onderkast-SSK 007


sus kitchen cabinet


faq


Rosen doet er alles aan om klanten one-stop maatwerkdiensten aan te bieden om klanten te helpen inkoopproblemen op te lossen, waardoor inkooptijd en energiekosten aanzienlijk worden verkort. Volgens de woonstijl van de klant voor het aangepaste inkoopprogramma van elke klant, maakt de projectdecoratie tijdbesparend en arbeidsbesparend, terwijl de noodzaak voor grote hoeveelheden inkoopkosten voor de aannemer overbodig wordt.


Na bijna 10 jaar van ontwikkeling, wij en alle soorten grote en middelgrote bouwers, groothandelaren om een langdurige relatie van samenwerking vast te stellen. Onze samenwerkingsprojecten met Noord-Amerika, Midden-Amerika, het Midden-Oosten, Australië, Europa.


Roestvrijstalen keukenkasten zijn geëvolueerd van roestvrijstalen apparaten in hotels of grote restaurants. Het gebruik van roestvrijstalen keukenkasten was thuis later dan houten keukenkasten, maar het werd meer en meer geaccepteerd en het productieproces werd volwassener.


Enkele kenmerken van roestvrijstalen keukenkasten:


1. De visuele waarneming is moeilijk, het metaalgevoel van koud ijs en ijs;


2. roestvrijstalen kasten zijn gemakkelijk te onderhouden, de hele kast is eenvoudig schoon te maken, als er krassen zijn, zijn deze fijne krassen ook gemakkelijk om vuile dingen te verbergen, meestal veegt het oppervlak ervan moet speciale aandacht besteden;


3. het geluid is helder, roestvrijstalen kasten hebben veel metalen potten en roestvrijstalen kasten kunnen een zacht geluid weergeven.


Aanvraag sturen