info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
PVC-keukenkasten in Australië-stijl

PVC-keukenkasten in Australië-stijl

PVC keukenkasten, het oppervlak is vacuüm geplastificeerd of een naadloze PVC-film druk vormproces is aangenomen. Het is rijk aan kleur, levendige houtnerf, pure kleur, pure kleur, geen scheuren en vervorming, weerstand tegen krassen, hitte, vlekbestendigheid , vervaag weerstand, is het meest volwassen kastmateriaal.

Beschrijving

Specificatie.

Model PVC-197
Kast type PVC-keukenkasten in Australië-stijl
Deurpaneel 18 mm / 22 mm gesneden MDF geïmporteerde PVC-filmafwerkende deur
Kabinet doos 16/18 mm multiplex met melamine afwerking.
16/18 mm multiplex met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met melamine-afwerking.
16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
Deurmodel Gesneden deurpaneel (Deurvorm kan worden geselecteerd)
Hardware BLUM / DTC / Hettich ander ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
 
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

De keukenkasten Kleur

keukenkasten zijn altijd al een belangrijk punt geweest in onze keuken, en we zullen ons zeker concentreren op onze keukenkasten wanneer we de keuken inrichten. Een goed uitziende keukenkast heeft invloed op de algemene stijl van de keuken, die de visuele focus van de hele keuken is. Wanneer u de keukenkast kiest , zult u zorgvuldig nadenken over de materialen, hardware en bruikbaarheid van de keukenkast . Maar heel weinig mensen houden rekening met de kleur van onze keukenkasten . Iedereen denkt dat onze keukenkasten kunnen worden gebruikt zolang ze praktisch zijn. Het is misschien niet zo belangrijk. Sterker nog, de kleur van onze keukenkasten wordt ook beschouwd, het heeft een goede invloed op de algemene stijl van onze keuken. Het merendeel van de keukenkastjes is over het algemeen gemaakt van wit, maar als je goed kijkt, zullen we merken dat de witte keukenkasten echt eentonig en saai zijn, en dan met de witte tegels. Welke kleur moet onze keukenkast dan hebben om smaakvoller te zijn?

1. Grijs

Onze keuken moet nog steeds ontworpen zijn om er goed uit te zien, want in een onooglijke keuken zullen we niet graag koken. We hebben meestal witte tegels in onze keuken, dus we willen geen witte keukenkastjes maken . In onze keuken, moeten we kiezen voor een aantal relatief ingehouden kleurkeukens . Xiaobian vindt dat grijs een goede keuze is. Grijs is zeer geschikt voor gebruik in de keuken, met witte tegels zal het bijzonder eenvoudig lijken, grijs zal onze keuken er delicater uit laten zien. Tegelijkertijd is het grijs ook relatief goed bestand tegen vuil. Zelfs als de keukengassen zwaar zijn, zullen onze grijze keukenkasten niet gemakkelijk vervuild zijn.

2. Houtkleur

Als u denkt dat onze grijze kleur relatief saai is, kunt u een helderdere houtkleur kiezen om deze er helderder uit te laten zien. Houten en witte tegels kunnen ook goed op elkaar worden afgestemd, en houten keukenkasten zullen onze keuken verser maken. Als je onze keuken binnenloopt, loop je zo tegen het gevoel van de natuur aan. Als we in de keuken koken, voelen we ons comfortabeler. Voor degenen die van een frisse stijl houden, zijn houten keukenkasten een goede keuze.

3. Bruin

De twee kleuren vooraan zijn relatief gesloten en sommige mensen willen hun keuken misschien duurder laten lijken. Dan kan uw keukenkast een meer high-key bruine kleur kiezen. Deze kleur maakt onze keuken duurder, het ziet eruit als een atmosfeer en onze keukenkasten zullen er gestructureerder uitzien. Deze kleur is vuiler dan de bovenstaande twee kleuren, en het is niet zo frequent om schoon te maken.

Hot Tags: australië stijl pvc keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen