info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Blauwe PVC keukenkasten

Blauwe PVC keukenkasten

Het naadloze PVC-filmvormingsproces vereist geen randafdichting, geen scheuren, geen vervorming, waterdicht en goede reiniging. Europese materiaal PVC-dikte is over het algemeen 0,35 mm, uitstekend materiaal, goede milieuprestaties, fijne verschijning, vlamvertragende prestaties.

Beschrijving

Specificatie.


Model PVC-193
Kast type Blauwe stijl PVC keukenkasten
Deurpaneel 18 mm / 22 mm gesneden MDF geïmporteerde PVC-filmafwerkende deur
Kabinet doos 16/18 mm multiplex met melamine afwerking.
16/18 mm multiplex met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met melamine-afwerking.
16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
Deurmodel Gesneden deurpaneel (Deurvorm kan worden geselecteerd)
Hardware BLUM / DTC / Hettich ander ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
 
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Keukenkasten Installatieoverwegingen

Aandachtspunten bij het installeren van keukengerei:

1. De boiler moet zo hoog mogelijk worden geïnstalleerd en de keukenkast moet worden ingepakt in activiteiten om toekomstig onderhoud mogelijk te maken.

2. De installatie van de keukenkast moet worden genivelleerd, installeer eerst de keukenkast en installeer vervolgens de keukenkast om te voorkomen dat het vuilnis in de keukenkast wordt gereinigd.

3. De hendel moet recht worden geïnstalleerd en de deur moet op zijn plaats zitten. De plint moet waterstops en hoekverbindingen of plastic standaardonderdelen gebruiken, zonder kickboards. De opening tussen de bovenkant van de keukenkast en het plafond wordt in principe behandeld en het bovenste paneel is gemaakt van massief hout, plastic en gewoon. In principe heeft de gootsteenkast geen rugplank. Nadat de te repareren interface naar de gootsteenkast is verplaatst, kunt u deze het best hier plaveien. De keukenkast in de magnetron wordt bij voorkeur in een halfhoge keukenkast of een hoge keukenkast geplaatst. Het kan ook in de keukenkast worden ontworpen. Als het op de keukenkast moet worden geplaatst, moet het worden ontworpen en geïnstalleerd. Zie de lichte kant en voeg het zijpaneel toe.

4. De methode om het bord met het bord te verplaatsen, maakt het mogelijk de pijpleiding en de hele vloer (bouwputgravering) aan beide zijden te bevestigen aan de keukenkasten of aan de muur; er mag geen afstelplaat zijn op het oppervlak van de hoekkeukenkast (kan worden aangepast door het zichtvlak van de hoekkeukenkast) Er is geen afstelplaat voor de torenvormige machinekeuken; de hele aanpassingsplaat van de keukenkast mag niet langer zijn dan 3 stukken en moet het uiterlijk garanderen; de niet-bovenste keukenkast heeft geen afstelplaat; onder het uitgangspunt van nauwkeurige meting en de wanddecoratie is zeer standaard, de totale lengte wordt verminderd. 10 mm, de keukenkast kan worden gebruikt zonder de afstelplaat (maar er kunnen niet-standaard keukenkastjes zijn), en de niet-standaard maat (10 mm) kan worden afgesteld door de bovenste kap van de kap.


5. De installatiehoogte van de warm- en koudwaterleiding en de interface van de wastankkraan en de klep is 500 mm, zodat de waskraan met de slang is verbonden. Wanneer het elektrische circuit is opgesteld, bevindt de contactdoos die wordt gebruikt voor het inbedden van de elektrische keukenkast zich op 300 mm van de grond, is het gebruikte stopcontact voor het aanrecht 1300 mm van de grond en is de contactdoos met het elektrische apparaat 2000 mm van de grond. De aansluiting voor de kap wordt gebruikt. De hoogte vanaf de grond is 2500 mm.

6. De uitlaatpoort moet zich op een afstand van 2200 mm van de grond bevinden. De afstand van de binnenmuur moet zich binnen het zijpaneel van de keukenkast bevinden . Als er een afzuigunit met variabele druk is, moet deze volledig worden afgestemd op de keukenkast .

7. De gasmeter moet zo veel mogelijk in de hangende keukenkast of de onderste keukenkast worden geplaatst en de positie moet handig zijn om de keukenkast te installeren . Het ontwerp van de keukenkast moet volledig worden overwogen dat de schakelaar handig is. De keukenkast van de gasmeter kan zonder het bord en de bovenplaat worden gebruikt. De glazen deur of de jaloeziedeur moet worden gebruikt. De gasleiding moet zoveel mogelijk in de juiste positie worden ingesteld.

8. Coördineer niet-standaard keukenkasten met standaard keukenkasten om rijke en praktische vormen te organiseren met zo weinig mogelijk elementen. De afmetingen van het vlak van de keuken, de façade en de locatie van de pijpleiding moeten de uiteindelijke afmetingen zijn na de interieurdecoratie. Voor zover mogelijk heeft elke keukenkast zijn naam en specifieke doel, met de finishing touch om het algehele ontwerp te verbeteren.

9. Wat betreft de uitvoerbaarheid is het noodzakelijk om de werkelijke behoeften te verduidelijken en zoveel mogelijk rekening te houden met de potentiële behoeften van de situatie, en de esthetiek binnen het bereik van de kleurafstemming dat geschikt is voor keukengerei te zijn.
Hot Tags: blauwe pvc keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen