info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Bruine PVC keukenkastjes

Bruine PVC keukenkastjes

Het naadloze PVC-filmvormingsproces vereist geen randafdichting, geen scheuren, geen vervorming, waterdicht en goede reiniging. Europese materiaal PVC-dikte is over het algemeen 0,35 mm, uitstekend materiaal, goede milieuprestaties, fijne verschijning, vlamvertragende prestaties.

Beschrijving

Specificatie.


image


Keukenkast Installatieproces


Installatie-fase voor accessoires

▲ Stap 1 Installeer het scharnier van de keukenkast: de hoogte van alle deurpanelen houdt de onderkant van het deurpaneel gelijk met de onderkant van de keukenkast. Nadat het deurpaneel is genivelleerd, zijn alle scharnieren bedekt met een scharnierkap en wordt de bewerking uitgevoerd met een boorschaar. Tussen 1,5 mm.

▲ Stap 2 Installeer de hardware scharnier van de keukendeur: installatie van de wastafel, kraan en mand, de opening van de installatieplaats, de gatdiameter moet minstens 3-4 mm groter zijn dan de buis, en de blootgestelde doorsnede moet worden verzegeld met de afdichting na het ponsen. Sealed, randwater-kwelvervorming. De slang en het riool moeten ook worden afgedicht met glaslijm.kitchen cabinetscountertop productioncabinets packagingcabinets workshoppackaging&loadingkitchen cabinets
Aanvraag sturen