info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Country Style PVC keukenkastjes

Country Style PVC keukenkastjes

Het naadloze PVC-filmvormingsproces vereist geen randafdichting, geen scheuren, geen vervorming, waterdicht en goede reiniging. Europese materiaal PVC-dikte is over het algemeen 0,35 mm, uitstekend materiaal, goede milieuprestaties, fijne verschijning, vlamvertragende prestaties.

Beschrijving

Specificatie.


image


De keukenkasten Deurscharnier


Het scharnier van de keukenkastdeur is een dragend object dat de keukenkast en de keukenkastdeur met elkaar verbindt, en is ook een belangrijk sleutelpunt voor het behoud van het algehele uiterlijk van de keukenkast. Het materiaal van de deurscharnier is meestal gemaakt van roestvrij staal. Omdat het deurscharnier zo belangrijk is, moeten we het nog onderhouden!

1 routine-onderhoud

● Schoon:

1. Tijdens gebruik worden azijn, zout, suiker, sojasaus, enz. Op het product gedruppeld. Het moet op tijd worden afgeveegd met een schone, zachte doek en vervolgens worden gereinigd.

2. Veeg voorzichtig met een droge, zachte doek. Gebruik geen zuur of alkalisch reinigingsmiddel. Als blijkt dat het zwarte vlekken op het oppervlak heeft, kan het worden afgeveegd met een beetje neutraal schoonmaakmiddel.

● Onderhoud:

Elke 2 ~ 3 maanden, kunt u wat smeerolie toevoegen voor onderhoud, waardoor de katrol soepel en stil kan blijven en wrijving kan verminderen.


kitchen cabinetscountertop productioncabinets packagingcabinets workshoppackaging&loadingkitchen cabinets
Hot Tags: landelijke stijl pvc keukenkastjes, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen