info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Keukenkasten in Franse stijl

Keukenkasten in Franse stijl

Het PVC deurpaneel heeft een rijke kleur, realistische houtnerf, pure kleur monochroom, vlekbestendig, hittebestendig en krasbestendig; deurpaneel oppervlak kan worden gemaakt in verschillende driedimensionale vormen.

Beschrijving

Specificatie.

Model PVC-192
Kast type Keukenkasten in Franse stijl
Deurpaneel 18 mm / 22 mm gesneden MDF geïmporteerde pvc-filmafwerkingsdeur
Kabinet doos 16/18 mm multiplex met melamine afwerking.
16/18 mm multiplex met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met melamine-afwerking.
16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
Deurmodel Gesneden deurpaneel (Deurvorm kan worden geselecteerd)
Hardware BLUM / DTC / Hettich ander ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
 
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Whole Kitchen VS Whole Kitchen Cabinets

Het verschil en de verbinding tussen de hele keuken en de hele keukenkast

Verschillen en verbindingen:

1. De hele keuken wordt als een geheel behandeld. Afhankelijk van de bedieningskarakteristieken van de keuken, worden de keukenkasten gebruikt als dragers om meubels, elektrische apparaten, kappen, fornuizen, kooktoestellen, waterbassins, enz. Op de juiste manier in te delen, en hebben ze een organisch geheel van functies zoals koken, wassen, koken, opslag en garbage collection. Organisch combineert het de energie en de bovenste en onderste faciliteiten in de keuken om het kookwerk af te maken, is onschadelijk voor het menselijk lichaam en heeft tegelijkertijd de functie om de omgeving mooier te maken.

2, de hele keukenkast is uit het huis, het combineert een reeks functies volgens de gewoonten en procedures van ergonomisch koken, zodat de functies van wassen, snijden, branden en opslag kunnen worden in een reeks van hele keukenkastsystemen . Voltooid, fundamenteel bereikt op het niveau van wetenschappelijk en geïntegreerd. Het keukenkastsysteem omvat vloerkeukenkasten, hangende keukenkasten, werkbladen, spoelbakken, hardwaremontage, keukenmeubilair dat in potten, kommen, scheppen, potten, enz. Kan worden geplaatst.

3, van de keukenkast naar de keuken, de hele keukenkast is nog steeds een zekere afstand van het concept van de hele keuken, de producten die in de keuken worden gebruikt, zijn niet geëvenaard, omdat het niet erg gestandaardiseerd is en sommige voorzieningen niet compatibel zijn . De hele keuken staat voor verschillende ontwerpconcepten, servicekwaliteit en kwaliteit van leven. Het houdt rekening met muren, daken, vloeren, deuren en ramen, verlichting en meubilair en elektrische apparatuur die binnen wordt gebruikt. Het is een breder concept.

4. Het wordt aanbevolen om de keuken te versieren. Teken eerst de standaard definitieve constructietekening, coördineer deze met het huis en decoreer één stap per keer. Vermijd een complete keukenkast om thuis te kopen, om de gecompliceerde pijpleiding te vermijden, om het bord, de bodemplaat niet af te slaan of om een bepaald stuk af te zagen, totdat de voltooiing van de renovatie onvolledig is.

5. Als het hele bedrijf in de keukenkast rekening houdt met de factoren van elektrische apparaten en het milieu dat bij de productie wordt gebruikt, worden de afzuigkap, magnetronoven, oven enz. Die in combinatie met de kleur, grootte en stijl wordt gebruikt, afgestemd op de keukenkast en op elkaar afgestemd. Een stap dichter bij echt wenden tot het algemene keukenconcept.

6. Samenvatting: De algehele keuken is een breder concept, met meer integratieruimte, en houdt rekening met meer elektrische apparaten, keukengerei en omgevingsfactoren.
Hot Tags: Franse stijl pvc keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen