info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Hoogglans PVC keukenkasten

Hoogglans PVC keukenkasten

Het naadloze PVC-filmvormingsproces vereist geen randafdichting, geen scheuren, geen vervorming, waterdicht en goede reiniging. Europese materiaal PVC-dikte is over het algemeen 0,35 mm, uitstekend materiaal, goede milieuprestaties, fijne verschijning, vlamvertragende prestaties.

Beschrijving

Specificatie.


image


Keuzesuggesties in de keukenkast


Low-key textuur

Gebruik textuur om het ontwerp van de keukenkast te vergroten. In vergelijking met ingewikkelde patronen of gravures, is het ontwerp van de strepen meer benaderbaar en zijn de stijlbeperkingen op de keuken veel minder.

Met behoud van het minimalistische moderne ontwerp, benadrukt het ook de oneffenheden van het vliegtuig.

Afwerkingsmix

De gelaagde driekleurenlook maakt uw keuken uniek. Verrijk de kleur van de keuken met een mix van gemengde afwerkingen om de ruimte er vol en rijk te laten uitzien.

Vetgedrukte poging

Weigerden om de regels te houden en gedurfde pogingen te doen op kleuren en materialen. De combinatie van olijfgroene keukenkasten en gouden achterpanelen is absoluut in het oog springend en geeft een elegant Brits vintage gevoel.

Gevlekte stalen afwerkingen interpreteren een persoonlijke look en de keuken kan een plek zijn om uw unieke smaak te demonstreren.

Er moet echter worden opgemerkt dat de ingesproken sleutel zo veel mogelijk in de stijl blijft, zodat de stijl niet overmatig enthousiast wordt en het lijkt niet compatibel met de algehele sfeer.


kitchen cabinetscountertop productioncabinets packagingcabinets workshoppackaging&loadingkitchen cabinets
Aanvraag sturen