info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Moderne stijl PVC keukenkastjes

Moderne stijl PVC keukenkastjes

Het naadloze PVC-filmvormingsproces vereist geen randafdichting, geen scheuren, geen vervorming, waterdicht en goede reiniging. Europese materiaal PVC-dikte is over het algemeen 0,35 mm, uitstekend materiaal, goede milieuprestaties, fijne verschijning, vlamvertragende prestaties.

Beschrijving

Specificatie.


image


Keukenkast Installatieproces


Countertop installatiefase

▲ Stap 1 De bovenplaat van de tafel afsnijden: Nadat de keukenkast waterpas is gezet, installeert u 25 dikke tafelplaten op de bovenkant van de keukenkast. De zijkanten van de gootsteen en de kachel moeten worden opgevuld met een kleine hoeveelheid glaslijm om te bevestigen. In dit stadium is het belangrijk op te merken dat alle steunen met een zaag moeten worden gesneden tijdens het zagen.

▲ Stap 2 e stap na het snijden: de snij- en stanstafel, de lengte en breedte zijn 3 mm groter dan het eigenlijke object, de hoek is over het algemeen 25 MM boogvorm, de plakkerige gootsteen is op de pad geplaatst en de opening tussen de tafel en de muur wordt op 3 ~ 5 mm gehouden.

▲ Stap 3 De gootsteen en het aanrecht verlijmen: een schijnbaar eenvoudige stap, met in het bijzonder aandacht! Het gewricht is verlijmd met marmerlijm en er is een waslaag aangebracht.

▲ Stap 4 Zorg ervoor dat het glas stevig aan de muur is vastgelijmd: het duurt 1 tot 2 uur voordat de lijm volledig is uitgehard. Verwijder of verplaats het niet naar believen. Nadat de lijm is uitgehard, wordt het overtollige deel van de lijm gladgestreken met een schuurmachine.


kitchen cabinetscountertop productioncabinets packagingcabinets workshoppackaging&loadingkitchen cabinets
Aanvraag sturen