info@kitchen-cn.com +86-571-56976336

Pre geassembleerd PVC modulair gebogen keuken Chennai met Tall gebouwd in Pantry keuken kasten

Pre geassembleerd PVC modulaire gebogen keuken chennai met hoge bulit in de pantry keuken kasten PVC paneel hebben de zeer goede kleur. Gebruikt voor een lange tijd zal niet Rage, mate van vervorming is klein. De blister deur plank een geïntegreerde, het probleem van doet de verzegeling kant van lijm. PVC boord rij...

Beschrijving

Pre geassembleerd PVC modulaire gebogen keuken chennai met hoge bulit in de kabinetten van de keuken van de bijkeuken

PVC paneel hebben de zeer goede kleur. Gebruikt voor een lange tijd zal niet Rage, mate van vervorming is klein. De blister deur plank een geïntegreerde, het probleem van doet de verzegeling kant van lijm. PVC boord rij slijtvastheid, hittebestendigheid, resistent tegen vuil, niet vervagen, geen kraken vervorming. Dagelijks onderhoud is eenvoudig, zodat de PVC-bestuur de keuken van volwassen materialen op de markt op dit moment is.

Specificatie.

Model

LQ-17

Behuizing type

MDF witte PVC keukenkast gebogen

Deurpaneel

18 mm/22 mm gebogen MDF plaat met mat wit PVC film deur

Kabinet vak

16 18 mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm MFC spaanplaat met melamine afwerking.
16 / 18mm multiplex met berken fineer schilderen afwerking.

Deur model

Decorplaat eenvoudig plat ontwerp

Hardware

BLUM / DTC / Hettich andere andere hardware-merk

MOQ

1 set kasten

Pakket

Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant

Productietijd

30-35 dagen voor normale volgorde

Levering poort

Shanghai en Ningbo

Optionele Items

Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betalingscondities

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling

Na de dienst

Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.

Tekeningen bevestigen

Kast ontwerp vergoeding is 200 USD / ingesteld, die zullen terugkeren na bevestiging van bestelling. Wij gewaardeerd als u klaar met tekeningen bij de hand, geen noodzaak bent om opnieuw te ontwerpen.
Wij bieden gratis gedetailleerde laatste winkel tekeningen als bewijs van de bevestiging voor de eindproductie.

Belangrijkste markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro

Wat is de kenmerken voor PVC kasten?
PVC keukenkast heeft niet alleen dit soort materiaal met vergelijkbare hout, stevige houten kast en waterdichte eigenschappen is goed, hoge milieuprestaties. Op PVC heeft deur oppervlak ook bepaalde plasticiteit. Ten opzichte van het echte hout of metaal, steen, PVC keuken hebben hoge kosten prestaties.

PVC kabinet voordelen:

1, PVC plaat kabinet kleur rijk, houten realistisch, monochrome kleuren puur en briljante, geen kraken is niet vervormd. Zoals de Raad van bestuur van kunststof deur vier zegel te worden één, hoeven niet te verzegelen, op te lossen van de rand van de lange tijd het probleem van plastic kan openen.

2, het PVC plaatmateriaal is meestal geselecteerde hoge kwaliteit MDF, frezen, schuren, het oppervlak door middel van het principe van vacuüm zuigkracht, de PVC-film dicht bij de vorming van de deur en een decoratieve karton producten, met waterdichte prestaties, milieu bescherming, modellering en kleur textuur scala aan voordelen.

3, kosteneffectieve en gebruikte product modelleren van verandering is een belangrijk kenmerk van gegoten plaat, die retro, maar ook modieuze worden kan, waarschijnlijker avant-garde. Er is geen behoefte aan een andere kant van de molding plaat met uitstekende waterdichte prestaties modellering rijk, driedimensionale kleurenpatroon sterke, geen rand, eenvoudig te schrobben, schrobben produceert geen statische elektriciteit, zodat stof is niet gemakkelijk te bevestigen.

De nadelen van PVC kasten:
1, PVC deur kabinet kan niet worden lange contact of dicht bij hoge temperatuur objecten, terwijl het ontwerpthema kan niet te lang, of eenvoudig aan vervorming.

2, in het kabinet van de plinten van de keuken is het beste niet te roken, gegoten Deurschild zullen als gevolg van hoge temperatuur verkleuring en haar slechte brand prestaties, zodat het gebruik van het proces moet ook proberen te vermijden hoogtemperatuur direct. Blister zoveel mogelijk uit de buurt van de hoge temperatuur, zoals: kan geen gebruik maken van het vuur rechtstreeks naar de deur bakken, zodat de deur PVC oppervlak uit.

Aanvraag sturen