info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
PVC Board keukenkasten

PVC Board keukenkasten

Het PVC deurpaneel is rijk aan kleur, de houtnerf is levendig, de monochrome kleur is puur, de scheur is niet gebarsten, de krasbestendigheid, hittebestendigheid, vlekbestendigheid en lichtbestendigheid zijn de meest geavanceerde keukenkastmaterialen en het onderhoud is simpel.

Beschrijving

Specificatie.

Model PVC-299
Kast type PVC Board keukenkasten
Deurpaneel 18 mm / 22 mm gesneden MDF geïmporteerde PVC-filmafwerkende deur
Kabinet doos 16/18 mm multiplex met melamine afwerking.
16/18 mm multiplex met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met melamine-afwerking.
16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
Deurmodel Gesneden deurpaneel (Deurvorm kan worden geselecteerd)
Hardware BLUM / DTC / Hettich ander ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Algemene onderhoudstips voor de keukenkast

1. Ongeacht welke keukenkast wordt gebruikt, na elke bereiding moet het oppervlak van de afzuigkap, het gasfornuis, de wandtegels en het aanrecht op tijd worden schoongemaakt en moeten de gebruikte gebruiksvoorwerpen en specerijen worden gereinigd en geplaatst. Ga terug naar de oorspronkelijke plaats.

2. Vermijd bij het schoonmaken van het tafelblad van de keukenkast , het water lange tijd op tafel te laten liggen. Ongeacht materiaal, langdurig waterverbruik zal de levensduur ervan verminderen. Verwijder roetvlekken en verwijder deze op tijd met een vochtige doek, terwijl verouderd vuil een speciale behandeling met wasmiddel nodig heeft.

3, metalen materiaal, natuursteen is gemakkelijk schoon te maken en duurzaam, meestal schoon met een droge zachte doek, maar je moet opletten dat de zachte doek schoon moet zijn en moet worden afgeveegd in de richting, om geen krassen te veroorzaken. Het juiste gebruik van professionele producten zoals detergentia en activators kan het uiterlijk van de glans en textuur van het aanrecht behouden.

4, massief hout of massief hout fineer deur onderhoud, vermijd dicht bij warmte, kracht, water, vermijd direct zonlicht. Over het algemeen is de beste reiniging om af te vegen met een vochtige lederen doek. In het geval dat wasmiddel moet worden gebruikt, kiest u een mild reinigingsproduct, veegt u het af met water en droogt u het af. Om kloofvorming te voorkomen, kunt u ervoor kiezen de reinigingswas tijdens het onderhoud schoon te maken. Het gebruik van producten die nitraat of synthetische hars bevatten, moet echter ook worden vermeden, anders kan het keukengerei beschadigd raken.

5. Geglazuurde keramiek kan worden gereinigd met een neutrale schuurmiddelreiniger. Een sterke schuurmiddelreiniger kan krassen maken op het oppervlak of het oppervlak dof maken. Droog het product na elk gebruik met een zachte doek.

6. Het oppervlak van het deurpaneel is beschermd tegen krassen. Het moet worden beschermd tegen vocht. Het mag niet lang op het deurpaneel worden gedruppeld om te voorkomen dat het deurpaneel wordt geweekt. Vegen kan worden behandeld met afwasmiddel en zeep. Het is niet geschikt om verdunner en alcohol te gebruiken. Als er iets op het deurpaneel is geplakt, kunt u een onderhoudsreinigingswas gebruiken om het voorzichtig af te vegen; gebruik indien nodig een kleine hoeveelheid alcohol (de deur met verf kan geen alcohol gebruiken) veeg de deur af met een katoenen doek of handdoek, kan geen stalen kogel gebruiken; absoluut Het is verboden contact te maken met de deurplaat met geconcentreerd zuur, alkaliën en andere bijtende middelen. Als er contact is, moet deze onmiddellijk worden gereinigd met een neutraal schoonmaakmiddel of een zeepoplossing.

7. Het verfdeurpaneel en het deurpaneel van de spiegelhars moeten worden afgeveegd met een fijne reinigingsdoek en een neutrale reinigingsoplossing; vermijd krassen veroorzaakt door contact met scherpe voorwerpen. Als er een lichte kras is, kan deze ook met een witmaker worden behandeld. Vooral de geschilderde deurpanelen, vuurbron en warmtebron zijn ook een van de belangrijkste factoren die het beschadigen, dus vermijd bakken of vuur op hoge temperatuur.

8. plank in de keukenkast Let op dat de positie van de laminaatklem (of plankpen) correct is. Probeer de zware voorwerpen in de onderste keukenkast te plaatsen . De bovenste keukenkast is geschikt voor lichte artikelen, zoals kruidenpotjes en glazen. Reinig het keukengerei en droog ze af voordat u ze in de koelkast legt.

9. Trek aan de toebehoren van de mand in de keukenkast , veeg hem af met een droge doek om watervlekken op het oppervlak te voorkomen. Het onderhoud van de keukenkast is gemakkelijk te negeren, in feite is het onderhoud van de keukenkast het minst waarschijnlijk beschadigd.

10. Houd de riolen vrij van obstakels om verstopping te voorkomen. Wanneer de binnenpijp lekt, moet deze op tijd worden weggegooid. Het beste is om het professionele valpersoneel te vragen deze te repareren. Let op de levensduur van de slangen en afdichtingsmaterialen. Als er problemen optreden, moeten deze op tijd worden vervangen.
Aanvraag sturen