info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
PVC-schuimbord keukenkasten

PVC-schuimbord keukenkasten

PVC keukenkastjes oppervlak gevormd door het vacuüm. Kunststof deur kleur, houtnerf, echt, monochromatisch kleur puur geen scheur is niet vervormd, weerstand, hittebestendig, vervagingsbestendig, zijn de meest volwassen van kast materiaal.

Beschrijving

Specificatie.

Model PVC-290
Kast type

PVC-schuimbord keukenkasten

Deurpaneel 18 mm / 22 mm gesneden MDF geïmporteerde PVC-filmafwerkende deur
Kabinet doos 16/18 mm multiplex met melamine afwerking.
16/18 mm multiplex met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met melamine-afwerking.
16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
Deurmodel Gesneden deurpaneel (Deurvorm kan worden geselecteerd)
Hardware BLUM / DTC / Hettich ander ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


De kleur van keukenkasten

Welke kleur goed is voor de keukenkast , moet niet alleen gebaseerd zijn op de decoratiestijl van het huis, maar ook de kleur zelf om mensen de keuze te geven om te kiezen, bijvoorbeeld, groen kan mensen een gevoel van voldoening geven, warmte. Er is ook een lichtgeel, kan heel sentimenteel en toch elegant zijn. Hangt vooral af van de voorkeuren van je decoratie.

aanpassing en selectie van keukenkasten

Bij het ontwerp van moderne keukenkasten moeten we niet alleen kijken naar de praktische toepassing, maar ook kijken naar de kleurafstemming. Verschillende kleuren hebben hun eigen effecten op de zintuigen en emoties van mensen. Koele kleuren zoals blauw, cyaan en paars hebben de functie van terugtrekken en verzwakken. Het selecteren van de relatief lichtgekleurde keukenkasten in het kleursysteem kan de ruimte in de keukenkast duidelijker, verfrisser en uitbreidbaar maken. Warme kleuren zoals rood, geel en oranje hebben een voortstuwingseffect, met donkere kleuren zoals paars, zwart en wit, wat de schoonheid en volheid van de keuken benadrukt. Neutrale tonen zoals wit, grijs en zwart kunnen in principe naar andere kleuren gaan.

kleur en eetlust in de keukenkast : de kleur van de keukenkast met hoge helderheid kan een aangename en schone ruimte laten zien, waardoor het verlangen van mensen naar voedsel toeneemt. Witte, gele en verwante kleuren, vergelijkbaar met de kleur van eigeel, fruit en groenten, melk, room en andere voedingsmiddelen, die doen denken aan het heerlijke eten; blauw, groen en andere kleuren hebben een koel, verfrissend gevoel, laten mensen denken aan de smaak van koude dranken. Levendig rood is verleidelijk en hongervrij; bruin is gemakkelijk te koppelen aan chocolade en stimuleert de eetlust.

Woody kleur: Dit is een soort van back-to-back idyllische kleur, geplaatst in de ruimte gecreëerd door het eenvoudige massieve hout, plus bloemen en verfraaiingen, zal het leven meer landelijke sfeer maken, goed voor fysieke en mentale gezondheid. Veel oudere mensen en stabiele persoonlijkheid en eigenaren zijn houtachtige kleurkasten die de voorkeur genieten. Als het om energie gaat, is het eenvoudige supplement van hout lichtblauw en donkergroen, wat het warme gevoel kan benadrukken.

Rood: gepassioneerd, gelukkig en veelbelovend, dit is de geest van rood. Jonggehuwden nemen rood als het meest geschikt, beter in staat om vitaliteit van het leven te tonen, en rood kan de eetlust stimuleren. Rood en wit kunnen het geheel rijker en levendiger maken. De combinatie van rood en geel heeft een fel terughoudend enthousiasme, en het gebruik van ouderwetse meubels om het heilzame gebruik van kleurtechnieken te vieren, zal het kabinet een nieuwe sfeer van welvaart geven.

Zilvergrijs: het lijkt uit de ruimte te komen. Het is een product van de moderne beschaving en symboliseert efficiëntie, gezondheid en positiviteit. De zilveren as toont zwaar gewicht in de eenvoud en herstelt gemoedsrust. Deze tint is bevestigd aan de ruimte van de snijruimte, alsof het een vliegtuig is dat in de ruimte vliegt.

Groen: ontspannen en verfrissend, een lust voor het oog is de eerste indruk die groen geeft. De verandering van groene diepte zorgt ervoor dat mensen zich ontspannen en gelukkig voelen. Het verandert van lichtgroen in grijsgroen en dan donkergroen. De kleuren buiten en binnen zijn geleidelijk overmatig. Het lichtgroene is de vloer van een veld, het kastje van geel is als herfstbladeren en de tafel van donkergroen is als een dennennaald. Het natuurlijke landschap zorgt ervoor dat mensen zich helder en open voelen. De combinatie van lichtgroen en lichtblauw kan de keuken vitaal maken.


Populaire kleurkeuze in de keukenkast

Blauw + wit: het algehele uiterlijk is verfrissend en kalm, met een bril die ook blauw en wit is, waardoor een koude tafel op tafel wordt gecreëerd, vooral geschikt voor de zomer.

Geel + Oranje: deze twee kleuren met een hoge helderheid worden gecombineerd in de keukenkast om de warmte en warmte te verhogen. Bijvoorbeeld, een vitamine C-rijk oranje op tafel in de wintermiddag heeft een smakelijk effect.

Oranje + rood: in tegenstelling tot de combinatie van blauw en wit, is dit kleurenschema warm en geschikt voor de winter, waardoor de keuken warm en harmonieus is en de felle kleuren de eetlust vergroten

keukenkastje kleuraanpassingspunten

De kleur van de keukenruimte is beperkt tot drie, wit en zwart worden niet geteld. Zelfs als sommige professionele ontwerpers de diepte van de kleur kunnen regelen, kunnen deze drie en slechts één of twee kleuren overschrijden.

Keukens met kleinere ruimtes zijn niet eenvoudig te gebruiken in zwarte keukenkasten , en er is een gevoel van verkleining van de ruimte. Het gebruik van lichte kleuren kan het benauwende gevoel van de ruimte compenseren, waardoor de ruimte ruimer wordt.

De keuze van de algemene kleur van de keukenkast , het is het beste om geen neutrale kleuren te gebruiken, moet een hogere helderheidskleur kiezen, zoals wit, melkachtig wit, fruitgroen, blauw, lichtgeel enzovoort. Daarnaast kunnen oranjerood, oranjegeel, bruin en andere springkleuren de eetlust stimuleren, die als verfraaiing wordt gebruikt, kan het vertrekpunt zijn.


Aanvraag sturen