info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
PVC buitenkeukenkasten

PVC buitenkeukenkasten

De PVC keukenkasten hebben een rijke kleur, realistische houtnerf, pure kleur monochroom, vlekbestendig, hittebestendig en krasbestendig; deurpaneel oppervlak kan worden gemaakt in verschillende driedimensionale vormen, die kunnen voldoen aan de verschillende behoeften van verschillende klanten.

Beschrijving

Specificatie.

Model PVC-298
Kast type

PVC buitenkeukenkasten

Deurpaneel 18 mm / 22 mm gesneden MDF geïmporteerde PVC-filmafwerkende deur
Kabinet doos 16/18 mm multiplex met melamine afwerking.
16/18 mm multiplex met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met melamine-afwerking.
16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
Deurmodel Gesneden deurpaneel (Deurvorm kan worden geselecteerd)
Hardware BLUM / DTC / Hettich ander ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

De toetsen van design keukenkasten

1. Ontwerp keuken werkende lichten, er is dit licht, bij het afwassen, groenten snijden is duidelijk te zien.

Het lampje op de rechterfoto hierboven is het keukenlampje, laat de ontwerper met u ontwerpen, voornamelijk het circuit. Dit soort lichtschakelaar is onhandig en niet mooi. De door mijzelf ontworpen keukenverlichtingsmethode is als volgt:

Koop op de markt 2-3 bull-eye lampen met een dikte van ongeveer 2 cm. In het onderste deel van de keukenkasten is het gat precies hetzelfde als de diameter van de staande lamp. Steek de schot in de roos in het gat en sluit de draden aan om fabrikanten van keukenkasten meer te laten doen. De onderste plaat van de keukenkasten op de keukenkasten is geïnstalleerd om de opening vanaf de binnenkant van de bovenste keukenkasten af te dekken .

Nadat u de draad hebt aangesloten, steekt u deze in de op een hoge plaats gereserveerde aansluiting. Installeer een grote tuimelschakelaar tussen de bovenste keukenkasten en de onderste keukenkastjes om de bovenste fitting te bedienen. Op deze manier, wanneer ik al het water in mijn hand heb, kan ik de ellebogen gebruiken om de keukenbedieningslichten te openen. De bedieningslichten worden normaal niet gezien, dus het ontwerp is mooier. Uiteraard vereist dit ontwerp vooraf een circuittransformatie.

2. Bepaal de kleur van het deurpaneel van keukenkasten en de kleur van het aanrecht van de keukenkasten .

Vuurraad, massief hout, plastic of bakken? Welke kleur vind je leuk, welke kleur heeft de keukenkast , welke kleur hebben de onderste keukenkasten ? Past deze kleur bij uw belangrijkste decoratiestijl? De keuze van deurpanelen en werkbladen zal hieronder worden beschreven.

3, zo min mogelijk om de locatie van water en elektriciteit te veranderen

Probeer ook, onder het uitgangspunt van het voldoen aan de bovenstaande vereisten, om de wijzigingen te verminderen, en u zult er meer aan uitgeven. Veel uitstekende ontwikkelaars bevinden zich in de meest redelijke positie wanneer ze het huis leveren, zonder enige wijzigingen.

4. Ontwerpprincipes voor de bovenste en onderste keukenkasten

Om de formaliteit van de keukenkasten na te streven of de kosten te verlagen, gebruiken sommige mensen de vorm van het openen van de deur en de onderste keukenkasten , maar dit zal de gebruiker veel ongemak bezorgen. Wanneer de deur zijwaarts wordt geopend, moet de bediener de items in het zijbedieningsgebied nemen en de kop zal de deur raken. Items die zijn opgeslagen op het lagere niveau van de onderste keukenkasten moeten worden gekraakt om ze te krijgen.

Voor het gebruiksgemak moeten de meest gebruikte items tussen 70 cm en 185 cm hoog worden geplaatst. Dit gebied staat bekend als het comfortopslaggebied. De optimale hoogte van de bovenste keukenkasten is 145 cm. Om gemakkelijk te gebruiken tijdens het openen, kan de deur van de keukenkast worden vervangen door een naar boven gevouwen pneumatische deur. De diepte van de bovenste keukenkasten mag niet te groot zijn, 40 cm is het meest geschikt. De basis keukenkasten hebben bij voorkeur de vorm van een grote ladekast. Zelfs voor de onderste items kunnen de laden binnen handbereik worden geopend, zodat u niet hoeft te hurken om binnen te komen.

5. de koelkast moet in de dichtstbijzijnde positie ten opzichte van de keukendeur worden ontworpen

Door willekeurig de koelkast te plaatsen, kan de bestuurder tijdens het gebruik veel wegen op. Voedsel dat uit de koelkast wordt genomen, kan bijvoorbeeld niet op de console worden geplaatst.

De koelkast moet zo zijn ontworpen dat hij zich het dichtst bij de keukendeur bevindt. Op deze manier kan het gekochte voedsel direct in de koelkast worden geplaatst zonder naar de keuken te gaan. Tijdens het koken moet het voedsel eerst uit de koelkast worden gehaald. Een werkstation moet in de buurt van de koelkast worden ontworpen en het verwijderde voedsel kan erop worden geplaatst voor eenvoudige verwerking. Het maakt niet uit hoe de grootte en vorm van de keuken verandert. In het keukenproces vormen het op de koelkast gecentreerde opslaggebied, het zwembadgerichte wasgebied en het kookgebed gecentreerde kookgebied een werkdriehoek met een gelijkzijdige driehoek, wat tijd en moeite bespaart.
Aanvraag sturen