info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
PVC-panelen voor keukenkasten

PVC-panelen voor keukenkasten

PVC keukenkasten de prijs is relatief laag, je kunt doen driedimensionale modellering, geen randafdichting, de verwerking is ook handig, vooral de kleine kast fabriek is het beste om het te gebruiken, andere boards bang voor hen Slechte verwerking.

Beschrijving

Specificatie.

Model PVC-189
Kast type PVC-panelen voor keukenkasten
Deurpaneel 18 mm / 22 mm gesneden MDF geïmporteerde PVC-filmafwerkende deur
Kabinet doos 16/18 mm multiplex met melamine afwerking.
16/18 mm multiplex met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met melamine-afwerking.
16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
Deurmodel Gesneden deurpaneel (Deurvorm kan worden geselecteerd)
Hardware BLUM / DTC / Hettich ander ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
 
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

De keuze van keukenkastjes gootsteen

1. De keukenkasten zinken materiaal in het roestvrij staal, kunststeen, keramiek, steenproducten en gietijzeren gootsteen, de beste keus van 304 # roestvrij staalmateriaal, de dikte van de grootte van de keus tussen 0.8-1mm. Deze dikte van de keukenkasten van roestvrij staal is flexibeler en kan de schade veroorzaakt door de impact van potten en pannen effectief verminderen.

2. Kies een model met een dun randontwerp bij het kiezen van de gootsteen van een keukenkast. Omdat de dunne rand ervoor zorgt dat de keukenkasten wegzakken naar het aanrecht, vermijdt het ook spatten en meer wasruimte.

3. de keuze van de watertank kan ook worden geanalyseerd door het gietproces, er zijn drie soorten roestvrijstalen keukenkasten gieten molding proces, respectievelijk wiel lassen methode, stomplassen methode, een manier van vormen. Elk van de drie processen heeft zijn eigen voor- en nadelen, waarbij de tekening uit één stuk lage kosten heeft, niet gemakkelijk te vervormen is en niet lijdt onder het probleem van denkbeeldig lassen. Het is echter moeilijk om de dikte van de watertank te garanderen vanwege het integrale rekvormingsproces, het draagvermogen is niet goed genoeg en het paneel is niet vlak genoeg. Het vormingsproces van het wiellassen is om het paneel en het tanklichaam te scheiden en vervolgens aan elkaar te lassen. De vormkwaliteit is hoog en het paneel is ook het meest plat. Er kan een verscheidenheid aan tanktypen worden vervaardigd. Het nadeel is dat de productiekosten hoog zijn.

Stomplassen verwijst naar het feit dat de twee vellen worden uitgerekt en vervolgens aan elkaar worden gelast. Dit is een uitgebreidere oplossing, die niet alleen de voordelen heeft van integraal rekken, maar ook een verscheidenheid aan stijlen produceert.

4. wanneer u ervoor kiest om de keukenkastjes te kopen, moet u het waterapparaat zorgvuldig observeren, wat een zeer belangrijk spoelbakaccessoire is. De waterverwijderingsinrichting vergemakkelijkt de afvoer en vermindert waterlekkage die leidt tot meeldauw. De waterverwijderingsinrichting heeft de voorkeur voor duurzaamheid. Hoewel het duur kan zijn, is het een belangrijk accessoire voor het verbeteren van de levensduur van de watertank.

5. wanneer u de gootsteen van de keukenkasten moet selecteren om de installatie van de wastafel en de werkbladen van de kast te bepalen, volgens verschillende installatiemethoden om een redelijke spoelbakmaat te kiezen, om te voorkomen dat de verbinding niet dichtbij genoeg is.

6. wanneer de keuze van de keukenkasten gezonken kan ook worden waargenomen door het uiterlijk van de sink weld gelijkmatig, en het oppervlak van de gootsteen na de matte behandeling van goede kwaliteit.

7. De keukenkastjes zinken met een groot spoelvolume is praktischer, maar als u een diepte van ongeveer 20 cm kiest, voorkomt dit effectief spatten.Hot Tags: pvc-panelen voor keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen