info@kitchen-cn.com +86-571-56976336

Klaar gemaakt onvoltooide Matt White Room Shaker PVC modulair keukenkasten

Klaar gemaakt onvoltooide Mat witte crème shaker PVC keukenkasten modulaire de rum van lopende jongens en meisjes, Gouden rijst, boerderij drijvende uitbarstingen van rijst...... iedereen heeft een pastorale droom, of het nu in de kindertijd gelach of nu hoge gebouwen onder de bruisende stad leven druk de...

Beschrijving

Klaar gemaakt onvoltooide Mat witte crème shaker PVC modulaire keukenkasten

De rum van lopende jongens en meisjes, Gouden rijst, boerderij drijvende uitbarstingen van rijst...... iedereen heeft een pastorale droom, of het nu in kinderjaren lachen of nu hoge gebouwen onder het bruisende stadsleven de Europese land stijl altijd een gevoel van geeft druk ontspanning. Europese land stijl kasten lijken meer kans om te activeren voor Volksgeschiedenis herinneringen uit het verleden. Gebruik deze met een sterke nostalgische sfeer van de stijl van de inrichting van de keuken, of u uw jeugdherinneringen van haar grootmoeder terug gebracht?

Specificatie.

Model

LQ-21

Behuizing type

Kabinetten van de keuken van het stijl van het land van Europa

Deurpaneel

18 mm/22 mm MDF ingevoerd gesneden PVC film finish deur

Kabinet vak

16 18 mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm MFC spaanplaat met melamine afwerking.
16 / 18mm multiplex met berken fineer schilderen afwerking.

Deur model

Gesneden deurpaneel (deur shape kan worden geselecteerd)

Hardware

BLUM / DTC / Hettich andere andere hardware-merk

MOQ

1 set kasten

Pakket

Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant

Productietijd

30-35 dagen voor normale volgorde

Levering poort

Shanghai en Ningbo

Optionele Items

Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betalingscondities

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling

Na de dienst

Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.

Tekeningen bevestigen

Kast ontwerp vergoeding is 200 USD / ingesteld, die zullen terugkeren na bevestiging van bestelling. Wij gewaardeerd als u klaar met tekeningen bij de hand, geen noodzaak bent om opnieuw te ontwerpen.
Wij bieden gratis gedetailleerde laatste winkel tekeningen als bewijs van de bevestiging voor de eindproductie.

Belangrijkste markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro

Hoe land stijl keukenkast ontwerp?

Naast de algemene opzet van de keuken met het algemene ontwerpstijl, maar ook naargelang van de behoeften van de consumenten in hun eigen ruimte keukenplanning, die goed voor een groot deel van het kast ontwerp. De afbeelding laat u een elegant en vol van Amerikaanse stijl ontwerp van de keuken, redelijke keuken ruimte planning ter versterking van het gebruik van opslag en ruimte; decoratieve, unieke Amerikaanse stijl beschikt over decoraties, bloeiende bloemen maken deze ruimte worden volledig en meer smaak. Witte en houten elementen van de met elkaar verweven met warme textuur, doet denken aan oma hard werken in de keuken als vertrouwd met de nostalgische aroma te drijven.

400.jpg

In de bovenstaande afbeelding, het kast ontwerp maakt gebruik van een heleboel wit als de Toon van de kleur van de ruimte, wit als een van de klassieke kleuren, duurzaam, het belangrijkste is om mensen te geven een elegante en zuiver gevoel, het plafond van de kroonluchter kunt het aanpassen van het aandeel van de ruimte, Compressie patroon, waardoor de ruimte meer vol genial.

500.jpg

In de bovenstaande afbeelding, het grote gebied van de toepassing van de houten elementen van de ruimte is verse en natuurlijke, de originele patroon brengt een vleugje warme illusie, het bestuur en de tabel komen overeen met elke andere, maak het natuurlijke meer beton, de keuze van de Europese meubilair is erg populair, vloeiende lijnen straalt indrukwekkende gevoelens.

600.jpg

Naast het oppervlak van de inrichting, maar ook moet zorgvuldig overwogen is de keuken van de opslag, de keuken moet ook behoren tot de opslagbehoeften van een aanzienlijke ruimte, verspreide dingen te veel aandacht aan blootgesteld voor de vernietiging van de schoonheid van ruimte, bestedingspercentage is een belangrijkere stap naar ontwerp van de perfecte decoratie, maar ook het kast ontwerp serieus moet nadenken over het probleem.

Ontwerp van de open keuken heeft een goed voordeel is om de breedte van de visie, harmonieuze en uniforme stijl laat ook de ruimte ontspanning graad is niet onverwacht, het licht naar beneden, het herstellen van een baan na het comfort en gemak.


Aanvraag sturen