info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Veilige PVC keukenkasten

Veilige PVC keukenkasten

PVC keukenkasten oppervlak gevormd door het vacuüm of gebruik een naadloze PVC film proces vormen. PVC deur kleuren, houtnerf, echte, monochromatische kleur pure geen barst is niet vervormd, weerstand, hitte bestendig, vervagende, zijn de meest volwassen van kabinet materiaal.

Beschrijving

Specificatie.

Model PVC-297
Behuizing type Veilige PVC keukenkasten
Deurpaneel 18 mm/22 mm MDF ingevoerd gesneden PVC film finish deur
Kabinet vak 16 18 mm multiplex met melamine afwerking.
16 18 mm multiplex met PVC afwerking.
16 / 18mm MFC spaanplaat met PVC afwerking.
16 / 18mm MFC spaanplaat met melamine afwerking.
16 / 18mm multiplex met berken fineer schilderen afwerking.
Deur model Gesneden deurpaneel (deur shape kan worden geselecteerd)
Hardware BLUM / DTC / Hettich andere andere hardware-merk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant
Productietijd 30-35 dagen voor normale volgorde
Levering poort Shanghai en Ningbo
Optionele Items Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betalingscondities Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling
Na de dienst Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.
Tekeningen bevestigen Kast ontwerp vergoeding is 200 USD / ingesteld, die zullen terugkeren na bevestiging van bestelling. Wij gewaardeerd als u klaar met tekeningen bij de hand, geen noodzaak bent om opnieuw te ontwerpen.
Wij bieden gratis gedetailleerde laatste winkel tekeningen als bewijs van de bevestiging voor de eindproductie.

 
Belangrijkste markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro


Hoe te kiezen voor keukenkasten

1.Over brandwerende bestuur is brandveilig

Er is geen echte brandbeveiliging voor enig materiaal. Dit materiaal is alleen een zekere mate van vuurbestendigheid, niet echt vuurvaste. Dus, de naam van de brand-bord is niet streng, de juiste naam moet "brandvrije bestuur." Opgemerkt moet worden dat de vuurvaste bestuur moet worden gemarkeerd met tijd weerstand tegen vlammen openen. Tijdig de brandweerstand standaard, kan de open vlam barbecue alleen zwarte roet dat zonder chemische reactie kan worden afgeveegd produceren.

2. een onderscheid te maken tussen vocht en water

Vochtbestendigheid is niet gelijk aan het waterdicht maken. De vochtbestendigheid van het bord wordt veroorzaakt door de penetratie van vocht-proofing agent in het bestuur substraat. De vocht-proofing agent is kleurloos, en de fabrikant voegt een groen of rood pigment als een teken van erkenning om te onderscheiden van de gewone plaat. Het is belangrijk op te merken dat de Vochtwerende laag geen enkel effect op de waterdichte eigenschappen van het forum zelf heeft.

3. de formaldehyde die standaard moet worden gezien

Wanneer u een kabinet koopt, is de hoeveelheid formaldehyde vrijgegeven een belangrijke indicator. Het kabinet is ten minste 1/3 van de grootte van de keuken, en de belangrijkste grondstof is plaatmaterialen. Als het materiaal niet aan norm is, zal er vervuiling. Bovendien, als de keuken maakt gebruik van een open vuur, zal de hoge temperatuur versnellen de verdamping van schadelijke stoffen. Dus moet de verzegeling van de site worden geminimaliseerd. China's hout gebaseerde Configuratiescherm formaldehyde verordeningen zijn droge platen (kleiner dan of gelijk aan 9 mg/100 gram) maar er is een ander standaard in China, dat wil zeggen na de oppervlaktebehandeling van plaatmaterialen, de formaldehyde-inhoud is toegestaan naar 30 mg.

4. countertop identificatie

Veel consumenten willen het gebruik van kwarts steen als het aanrecht van de kast. Als gevolg van de kenmerken van de kwarts steen zelf bepaalt het zijn weerstand tegen hoge temperaturen. De temperatuur van minder dan 300 graden Celsius niet zal beïnvloeden, dat wil zeggen, het zal niet vervormen en Breaking, en kwarts steen is een niet-radiatieve product, geen nadelige effecten op het lichaam, kwarts steen ruwe materialen zijn niet-radiatieve kwarts en kwarts steen bestaat uit 94% heeft kwarts en 6% resin, hardheid maximaal 7 graden, proeven kleine, hard en duurzaam. Dus bij het selecteren van de hele aanrecht, probeer te kiezen quartz stenen werkbladen om productkwaliteit en veiligheid en gezondheid.
Hot Tags: veilige pvc keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen