info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Keukenkastjes in eenvoudige stijl

Keukenkastjes in eenvoudige stijl

Het naadloze PVC-filmvormingsproces vereist geen randafdichting, geen scheuren, geen vervorming, waterdicht en goede reiniging. Europese materiaal PVC-dikte is over het algemeen 0,35 mm, uitstekend materiaal, goede milieuprestaties, fijne verschijning, vlamvertragende prestaties.

Beschrijving

Specificatie.


Model PVC-194
Kast type Keukenkastjes in eenvoudige stijl
Deurpaneel 18 mm / 22 mm gesneden MDF geïmporteerde PVC-filmafwerkende deur
Kabinet doos 16/18 mm multiplex met melamine afwerking.
16/18 mm multiplex met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met PVC-afwerking.
16 / 18mm MFC-spaanplaat met melamine-afwerking.
16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
Deurmodel Gesneden deurpaneel (Deurvorm kan worden geselecteerd)
Hardware BLUM / DTC / Hettich ander ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
 
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

De selectie van keukenkasten in aluminiumlegering?

1. Bij de aankoop van aluminium keukenkastdeuren, naast het bereiken van milieubeschermingsnormen, zou de verwerking van de de deurmaterialen van de aluminiumlegering keukendeur ook gelijke aandacht moeten betalen. De lijnen op het oppervlak moeten egaal en glad zijn en het fineer moet nauw aan het substraat worden bevestigd om het optreden van rand-tot-rand en vervorming te voorkomen.

2. De keukenkast voegt een rubberen strook rond het deurframe toe om de impact veroorzaakt door het sluiten van de deur te vertragen en om te voorkomen dat waterdamp en vuil de keukenkast binnenkomen.

3. Accessoires voor de deur van de keukenkast is ook erg belangrijk, bij de installatie van belangrijke onderdelen van de noodzaak om te worden ingebed in de keukenkast boord ingegoten onderdelen om te voorkomen dat de hardware los, vallen.

4. Door de keukenkeukenkast die in de keuken wordt geplaatst, zal de keuken veel olie verzamelen, de hoek van de keukenkast in de hoek na het installeren van een stofhoek voor eenvoudige dagelijkse reiniging, indien niet geïnstalleerd, zal er een lange tijd weggaan een health corner, waardoor Clean moeilijker wordt.

5. Maar ook aandacht besteden aan vochtproblemen, wastafel keukenkast oppervlak en vloer moet worden toegevoegd waterdicht folie ontwerp, verbeteren de vochtwerende prestaties van de keukenkast om te voorkomen dat de keukenkast vochtig beschimmeld, verleng de levensduur van de keukenkast.

6. Let op de schuifrails van de keukenkastlade. Als er afmetingsfouten zijn in de boorgatpositie en de plaat, veroorzaakt dit fouten in de installatiematen van de schuifrails, waardoor de lade ongelijkmatig wordt getrokken of naar links en rechts wordt losgedraaid. Daarom moeten we het ook kopen. Bekijk dit kleine detail.

7. In de implementatie van koolstofarme milieubescherming vandaag, praktische en milieuvriendelijke aluminium keukenkast is ook het nastreven van veel consumenten. Veel bedrijven zullen productveiligheid en milieubescherming bepleiten wanneer ze verkopen, en veel fabrikanten moeten ook in de problemen komen. Daarom moet de consument bij het doen van aankopen veelzijdige vergelijkingen uitvoeren om te voorkomen dat hij milieuvriendelijke, onpraktische en onveilige aluminium keukenkasten koopt.
Hot Tags: eenvoudige stijl pvc keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen