info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Pannen met eenvoudige stijl PVC-keuken

Pannen met eenvoudige stijl PVC-keuken

Het naadloze PVC-filmvormingsproces vereist geen randafdichting, geen scheuren, geen vervorming, waterdicht en goede reiniging. Europese materiaal PVC-dikte is over het algemeen 0,35 mm, uitstekend materiaal, goede milieuprestaties, fijne verschijning, vlamvertragende prestaties.

Beschrijving

Specificatie.


image


Keukenkast Installatieproces


Reinigingsstap reinigen

▲ Stap 1 Reinig de site grondig: Controleer of alle draden op hun plaats zijn geïnstalleerd, of het deurpaneel waterpas staat en of er resten in de keukenkast aanwezig zijn. Deuren en frames, deuren en deuren, laden en keukenkasten, laden en deuren, laden en laden naast de oppervlaktespleet ≤ 2 mm, en voelen aan dat de hoogte van de keukenkast en keukenkast in gebruik comfortabel is.

▲ Stap 2 Installeer de plint van de keukenkast: snijd tenslotte de plint volgens de lengte van de keukenkast en maak deze vast. Als er een hoek is, moet deze worden bevestigd met een hoekfitting. Nadat de installatie is voltooid, opent u de deur voor ventilatie en geur. Op dit moment is een set standaard keukenkastinstallaties nu voltooid.


kitchen cabinetscountertop productioncabinets packagingcabinets workshoppackaging&loadingkitchen cabinets
Aanvraag sturen