info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Witte PVC keukenkastjes

Witte PVC keukenkastjes

Het naadloze PVC-filmvormingsproces vereist geen randafdichting, geen scheuren, geen vervorming, waterdicht en goede reiniging. Europese materiaal PVC-dikte is over het algemeen 0,35 mm, uitstekend materiaal, goede milieuprestaties, fijne verschijning, vlamvertragende prestaties.

Beschrijving

Specificatie.


kitchen cabinets


Keuzesuggesties in de keukenkast


De keukenkast bezet de "helft van het land" in het keukengebied, wat rechtstreeks de stijl en kwaliteit van de keuken bepaalt. Daarom is een goed ontworpen keukenkast de sleutel tot het verbeteren van de totale waarde van de keuken.

Prachtige details

Prachtige details zijn de meest ontroerende plaatsen. De keukenkasten zijn ontworpen met een klassiek minimalistisch ontwerp, vintage koperen handgrepen en transparante marmeren bladen voor een visuele focus, die het gevoel van luxe in de keukenkast vergroot.

De serene diepblauwe afwerking en metalen fittingen creëren een subtiel contrast in kleur en textuur, waardoor de ruimtetextuur wordt verrijkt, die op zijn beurt de keukenmuur weerkaatst.

Nadruk op geometrisch kader

Het robuuste houtfineer onthult een driedimensionale geometrische module tegen de zwarte lijnen, waardoor het aardse platte oppervlak een levendige uitdrukking krijgt en een puur en modieus modern tintje krijgt.


kitchen cabinetscountertop productioncabinets packagingcabinets workshoppackaging&loadingkitchen cabinets
Hot Tags: witte pvc keukenkastjes, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen